I.Degutienė „Euro 2012“ favoritais laiko vokiečius

Seimo pirmininkė Irena Degutienė teigia stebinti Lietuvos kaimynystėje vykstančio Europos vyrų futbolo čempionato rungtynes ir naujienas bei sako apgailestaujanti, kad viena turnyro šeimininkių Lenkijos rinktinė tik lygiosiomis sužaidė su Rusijos futbolininkais.

Parlamento vadovė prisiminė prieš futbolo pirmenybes apsilankiusi naujame stadione Varšuvoje, kur antradienio vakarą vyko Lenkijos ir Rusijos komandų susitikimas.

„Nesu ypatinga futbolo ekspertė, bet tikrai nepraleidžiu pro akis ir žinių, ir televizijos transliuojamų futbolo čempionato rungtynių. Ir vakar žiūrėjau rungtynes tarp Lenkijos ir Rusijos. Tikrai apgailestauju, kad stipri Lenkijos komanda lygiosiomis sužaidė, bet gal tai ir neblogai“, - Žinių radijui sakė I.Degutienė.

Paprašyta įvardinti favorite laikomą komandą, parlamento vadovė paminėjo Vokietiją.

„Girdėjau, aišku, ir ekspertų vertinimus, kad Vokietijos rinktinė šiame čempionate yra pakankamai stipri, kad galbūt net galėtų pretenduoti į nugalėtojus. Tikrai nesu didelė ekspertė, bet kai žaidžia, matau, kas yra stipresnis. Aš būčiau linkusi kaip stipriausią komandą matyti Vokietiją“, - sakė politikė.

Europos vyrų futbolo čempionatas nuo birželio 8 dienos vyksta Lenkijoje ir Ukrainoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
o tai kur visi buve komentarai????????? ziauru jau cia ant mano zemes, labai ziauru jau buti cia........

ka

ka portretas
o ka degutiene mano apie lietuvos fudbolo infrastruktura?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių