„Hearts“ pergalei įkvėpė V.Romanovo kalba

Edinburgo „Hearts“ futbolo klubo savininko Vladimiro Romanovo įkvepianti kalba žaidėjų persirengimo kambaryje prieš rungtynes su Glazgo „Celtic“ padėjo klubui pasiekti įspūdingą pergalę. Tai pripažino „Hearts“ treneris Gary Locke'as, rašo portalas tribalfootball.com.

“Jis futbolininkams sakė, kad jie privalo būti labai tvirti, nes kitaip „Celtic“ komanda užlips jiems ant sprando“, - teigė G. Locke'as.

Kad V.Romanovo apsilankymas persirengimo kambaryje prieš mačą turėjo įtakos žaidimui pripažino ir žaidėjas Davidas Templetonas.

“Jis atėjo ir pasakė mums kelis žodžius. Kad eitume ir pasirodytume gerai ir kad privalome būti tvirti, nes „Celtic“ atvyko gerai pasirengę. Todėl stengėmės žaisti kuo geriau ir mums pavyko“, - kalbėjo D. Templetonas.

Savo indėlį į pergalę pats V. Romanovas vertino kiek kitaip. „Po rungtynių spaudoje buvo rašoma, kad aš padrąsinau žaidėjus pergalei. Tačiau, mano manymu, aš padrąsinau ir palaikiau trenerį, kad jis kurtų europietiškos kokybės futbolą, o ne tas šlovinamas muštynes, kurios yra parduodamos kaip futbolas“, - sakė „Hearts" klubo savininkas.

V. Romanovas liko patenkintas komandos šiose rungtynėse pademonstruotu žaidimo stiliumi.

Tačiau, kalbėdamas apie Škotijos futbolo lygą, jis išlieka principingas: „Kartais atrodo, kad žaidime, kuris yra nukreiptas prieš mus, nėra taisyklių. Mes neketiname su tuo taikstytis, net jeigu dėl to tektų baigti sezoną turnyrinės lentelės apačioje. Nesuprantu, kaip žaidėjai gali būti motyvuoti žaisti tokias rungtynes, ir kaip žiūrovams gali būti įdomu jas žiūrėti“, - stebėjosi jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kad tu

kad tu portretas
TAIP IKVEPTUM ZALGRYBI SAVO O NE RASTELIUS RASINETUM)))))))))

Savas

Savas portretas
be romanovo daugiau nezinau nieko kas taip rupintusi sportu. man atrodo jis tikrai zino ka daro.Gaila bet mazai yra zmoniu kuri gautu pripazinima sioje salyje uz savo nuopelnus, ir viskas per pavyda...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių