H. Redknappas: mano komandos žaidėjai gauna per daug pinigų

Londono „Queens Park Rangers“ komandos treneris Harry Redknappas pripažįsta, kad nesutarimai tarp komandos žaidėjų lėmė prastus ekipos rezultatus.

Šiandien QPR žais su „Reading“ ir jei Londono klubas pralaimės, jie tikrai iškris į „Championship“ lygą ir taip pasibaigs dviejų metu QPR žaidimas aukščiausiame Anglijos divizione.

H.Redknappas mano, kad viena svari problema dėl prastų rezultatų yra nesutarimai tarp žaidėjų dėl jiems mokamų algų. Kai komandos savininku tapo Tony Fernandesas, jis smarkiai investavo į klubą. Į QPR atvyko tokios garsios pavardės kaip Julio Cesaras, Jose Bosingwa ir Park Ji-Sungas. Šiems žaidėjams buvo mokamos didelės algos, o pastarieji du įtakos geram komandos žaidimui beveik neturėjo.

Tuo metu tokie futbolininkai kaip Ryanas Nelsenas, Jermaine‘as Jenasas ir Androsas Townsendas, kurių algos buvo daug mažesnės, tikrai sustiprino ekipą ir žaidė labai gerai. Taigi tokie skirtumai ir lėmė nesutarimus tarp pačių futbolininkų.

„Meluočiau, jei sakyčiau, kad šiame sezone tarp žaidėjų nebuvo jokių ginčų. Tai akivaizdu ir manau, kad tai didelė problema“, - kalbėjo H.Redknappas.

„Tokios didelės problemos dėl šių dalykų aš niekur neturėjau. Kai tik atvykau į klubą pamačiau, kad kažkas yra negerai. Sunku kai visi žaidėjai gauna skirtingas algas. Jei tu turi Robiną van Persie ar Steveną Gerrardą ir jie uždirba po 140 tūkstančių svarų per savaitę – tai nėra problema, nes jie to nusipelnė“.

„Mūsų klube tai buvo problema, kadangi žaidėjai pažiūrėdavę į kitus klubo narius galvodavo, kad jie nėra tokie geri. Tada ir atsiranda problema. Žmonės neturi nieko prieš jei futbolininkas yra geras ir vertas didžiulės algos, bet mūsų klube yra futbolininkų, kurie nenusipelnė didelės algos, o jie ją gauna“, - užbaigė H.Redknappas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių