Futbolo protmūšyje N. Kesminas nusileido savo dubleriui

Portalo „EuroFootball.lt“ ir Pauliaus Ambrazevičiaus organizuotame futbolo „Protmūšyje“ triumfavo "Palik Parūkyt“ komanda.

Laimėtojai, su humoristu Mantu Katleriu priešakyje, pustaškiu aplenkė televizijos „Viasat Sport Baltic“ rinktinę, kuriai atstovavo Nerijus Kesminas, Maksimas Vojevodinas, Gediminas Reklaitis, Vytautas Jasutis ir Romanas Buršteinas.

Trečioje likusią „Juventus“ į priekį vedė kiti du protmūšių ekspertai - krepšinio komentatorius Robertas Petrauskas ir Aidas Puklevičius.

„Buvo žiauriai smagu, publikos buvo daugiau nei “Atlanto„ rungtynėse, kitoje viktorinoje jau tikiuosi, kad po truputį artėsim prie “Dainavos„ lankomumo. Ir nors futbolas Lietuvoje išgyvena ne pačius geriausius laikus, bet fanų toli gražu nemažėja“, - pasidžiaugė P.Ambrazevičius.

“Malonu varžytis ne tik futbolo aikštėje, bet už jos ribų. Pagarba “Palik rūkyti” komandai, kuri metė mums rimtą iššūkį – laukia įdomus futbolo protmūšių sezonas”, - po žaidimo kalbėjo „Viasat Sport Baltic“ komandai atstovavęs komentatorius N.Kesminas.

„Aš galvojau, kad mano pirmagimio gimimas bus svarbiausias įvykis mano gyvenime, iki tol, kol neįveikėme N.Kesmino futbolo viktorinoje“, - pergale sunkiai galėjo patikėti M.Katleris.


Šiame straipsnyje: protmušisfutbolaskesminas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių