Futbolininkus papiktino žinia, kad treneriu gali likti R.Žutautas

Konkursas užimti Lietuvos nacionalinės rinktinės vyriausiojo trenerio vietą baigėsi fiasko -  naujasis rinktinės treneris, veikiausiai, bus iš jos atsistatydinęs Raimondas Žutautas. Tokią žinią Lietuvos rinktinės lyderiai  sutiko audringai.

Tomas Danilevičius, Deividas Šemberas bei Marius Stankevičius neigiamai atsiliepė apie R. Žutauto darbą rinktinėje ir nesupranta tokio federacijos žingsnio.

Atviriausias buvo Romos „Lazio“ klubui atstovaujantis Marius Stankevičius: „Aš nesuprantu, kam jam į tą rinktinę lįst, jei jam žaidėjai netinka? Jei jis nori pirkt žaidėjus, nori būt geresnis už Fergusoną, tai kam jam lįst į tą rinktinę? Aš nesuprantu to. Visi šneka, kad nėra užsieniečio trenerio, bet kam jo reikėjo ieškot? Juk buvo prieš tai labai geras treneris ir galėjo 10 metų dirbt, tai gal ir rezultatai būtų.“

Išsamūs interviu su futbolininkais – šįvakar laidoje „ŽINIOS +“ per SPORT1.  Laida bus transliuoja VTB Vieningosios krepšinio lygos rungtynių pertraukoje (apie 18:45), 20:45 ir 23:00.



NAUJAUSI KOMENTARAI

LFF

LFF portretas
vyrauja anarchija. Jie ką nori, tą daro. O daro kaip kokie nors Lietuvos futbolo priešai.

svecias

svecias portretas
Stankeviciau! tu maziau dejuok,davo darbas gerai zaisti,kazkodel visi kritikuojate vieni kitus ,taciau prisiimkite ir savo atsakomybe.Ne trenerio vien problema,bet ir paciu.........tai Danilevicius i kamuoli nepataiko,:)))))))

Savigarbos pas Žutautą

Savigarbos pas Žutautą portretas
nerasta.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių