„Arsenal“ klubas legendiniam Dennisui Bergkampui pastatys statulą

Londono „Arsenal“ klubas pagerbs legendinį komandos puolėją Dennisą Bergkampą ir jo garbei šalia „Emirates“ stadiono pastatys jo skulptūrą.

Olandas „Arsenal“ klube žaidė 11 sezonų. Per tą laiką jis įmušė 120 įvarčių bei su klubu iškovojo tris lygos titulus. D.Bergkampas yra vienoje eilėje su tokiomis „Arsenal“ legendomis kaip Thierry Henry, Tony Adamsas ir Herbertas Chapmanas.

D.Bergkampas buvo labai pamalonintas. Jis sakė: „Visų pirmą, man didžiulė garbė. Tai mane priverčia didžiuotis. Visi žino, kad aš myliu „Arsenal“ ir šiame klube aš praleidau nuostabius metus“.

„Man ir mano šeimai tai buvo labai svarbus gyvenimo tarpsnis. Komanda buvo puiki ir mes kartu pasiekėme daug sėkmės. Darysiu viską, kad tikrai sudalyvaučiau skulptūros atidaryme. Man tai bus labai ypatinga akimirka ir aš nenoriu jos praleisti“, - užbaigė kalbėjo D.Bergkampas, kuris šiuo metu dirba Amsterdamo „Ajax“ klube.

Tuo metu „Arsenal“ direktorius Ivanas Gazidis sakė: „Tai bus puiki dovana Dennisui už jo atsidavimą klubui. Netolimoje ateityje jo statula bus pastatyta šalia „Emirates“ stadiono. Denniso žaidimo kokybė ir jo žaidimo stilius niekada nebus pamirštas. Jis tikra „Arsenal“ legenda“.

D.Bergkampas „Arsenal“ klube žaidė nuo 1995 iki 2006 metų. Puolėjas savo karjerą ir baigė Londono klube.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių