„Arsenal“ futbolininkas gydysis trindamas arklio placentą?

Londono "Arsenal" komandos žvaigždė Robinas van Persie'is gydytis kulkšnies traumos išvyko į Serbiją, kur ketina pasitelkti ne visai tradicinius medicinos metodus.

Bulvarinis Didžiosios Britanijos dienraštis "The Sun" praneša, kad futbolininkui Serbijoje bus atliekamos specialios procedūros trinant į sužeistą koją arklio placentą.

"Klubo medikai davė man leidimą išbandyti tokį gydymą. Jeigu jis nepadės, tai nepadės, bet padaryti žalos šios procedūros taip pat negali", - sakė R.van Persie'is.

Žurnalistų kalbintas gydytojas Carolas Cooperis nebuvo tikras dėl gydymo sužeistą vietą trinant placenta naudos. "Placenta turi daug proteino, bet tokios terapijos efektas yra visiškai neįrodytas", - svarstė medikas.

Puolėjas iš Olandijos šeštadienį susižeidė draugiškų rungtynių, kuriose jo atstovaujama nacionalinė rinktinė žaidė su Italija, metu. Iš pradžių buvo spėjama, kad R.van Persie'is iškrito iš rikiuotės visam sezonui, tačiau šiuo metu prognozuojama, jog futbolininko aikštėje nebus maždaug šešias savaites.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių