Algų negavę futbolininkai į rungtynes neatvyko

Sekmadienį uostamiestyje numatytos A lygos 25-ojo turo futbolo rungtynės tarp Klaipėdos „Atlanto" ir Vilniaus „Žalgirio" neįvyko, kadangi į susitikimą vilniečiai neatvyko.

Kelis mėnesius algų negaunantys „Žalgirio" žaidėjai apie sprendimą boikotuoti rungtynes paskelbė jau rungtynių išvakarėse.

Nepaisant to, tiek „Atlanto" komanda, tiek mačo arbitrai susirinko į dvikovą ir atliko formalumus - rungtynės paskelbtos neįvykusiomis dėl sostinės klubo neatvykimo.

Drausminės nuobaudos „Žalgiriui" bus svarstomos trečiadienį Lietuvos futbolo federacijos (LFF) posėdyje.

Pagal LFF varžybų nuostatus, už pirmąjį neatvykimą į rungtynes be pateisinamos priežasties, klubui įskaitomas pralaimėjimas rezultatu 0:3 ir skiriama iki 5 tūkst. litų bauda.  Jei komanda neatvyktų ir antrą kartą, jam grėstų 10 tūkstančių litų bauda ir diskvalifikacija iš čempionato.

Praėjusį sezoną į rungtynes kartą neatvyko Visagino „Interas", kuriam nepavyko surinkti žaidėjų susitikimui su „Kauno" klubu, o taip pat „Vilnius", kuris savo neatvykimą į dvikovą su „Šiauliais" motyvavo tuo, kad dalyvauja treniruočių stovykloje užsienyje. Abu kartus neatvykusių komandų varžovams buvo įskaityta pergalė 3:0.


Šiame straipsnyje: ŽalgirisAtlantasfutbolas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių