Agresijos išpuolis: Brazilijoje futbolininkas nokautavo teisėją

Brazilijoje buvo užfiksuotas labai brutalus įvykis. Gynėjas įpykęs dėl mažai pridėto laiko smūgiu koja nokautavo mačo teisėją.

Savaitgalį trečiojoje Brazilijos lygoje žaidė „Independente Limeira“ ir „Marilia“ klubas, o šias rungtynes 1-0 laimėjo „Marilia“.

Kai šio mačo teisėjas Mauricio Antonio Fioretti paskelbė rungtynių pabaigą, „Limeira“ gynėjas Johnny dos Santosas priėjo prie mačo teisėjo ir savo nepasitenkinimą išreiškė smūgiu koja, po kurio teisėjas buvo nemenkai sužalotas, kadangi smūgis buvo toks stiprus, jog futbolo bateliai net įpjovė odą.

Rungtynių arbitras visą šį incidentą aprašė rungtynių protokole, taigi „Limeira“ gynėjas greitu metu turėtų sulaukti ilgos diskvalifikacijos. Teisėjas taip pat parašė pareiškimą dėl tokių gynėjo veiksmų, todėl futbolininkas po mačo buvo sulaikytas.

M.A.Fioretti vietiniams žurnalistams davė trumpą interviu po kurio tapo aišku, kad gynėjas Johnny buvo labai nepatenkintas pridėtu mačo laiku.

„Po rungtynių, 4 numeriu pažymėtas futbolininkas, ponas Johnny dos Santosas, priėjo prie manęs ir pasakė: „tik keturios pridėtos minutės, tu purvinas kalės vaike“. Tada jis smogė man koja ir sužalojo mane“, - kalbėjo M.A.Fioretti.

Yra žinoma, kad po rungtynių „Limeira“ treneris Alvaro Gaia nuėjo į teisėjų persirengimo kambarį ir atsiprašė už savo gynėjo veiksmus. Atrodo, kad pats futbolininkas stadioną paliko nieko nepasakęs.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių