Zoologijos sodui paaukos 21 tūkst. litų

Sekmadienį 12 val. Kauno zoologijos sode prasidės šventė „Mes už tuos, kurie negali kalbėti", kurios metu buitinės technikos ir elektronikos prekybos tinklo „Topo centras" ir bendrovės „Canon" atstovai zoologijos sodui įteiks 21 tūkst. litų čekį. Šie pinigai buvo surinkti per penkis mėnesius vykusią socialinę akciją, skirtą zoologijos sodui paremti.

Paramos akcijos metu balandžio-rugsėjo mėnesiais nuo kiekvieno „Topo centre" parduoto „Canon" fotoaparato zoologijos sodui buvo skiriama 10 litų. Per šį laikotarpį buvo nupirkta 2100 vienetų fotoaparatų.

„Džiaugiamės, kad kartu su mūsų akcijos partneriu „Canon" organizuota paramos akcija sulaukė žmonių palaikymo,- sakė „Topo centro" generalinis direktorius Česlovas Steigvila. - Savo užsibrėžtą tikslą pasiekėme, kadangi žmonės atkreipė dėmesį į tai, kad ne kas kitas, o tik mes patys esame atsakingi už savo nebyliuosius draugus ir jų gyvenimo sąlygas."

Pasaulinei gyvūnų globos dienai skirtoje šventėje nuotaikingus pasirodymus pristatys miesto mokyklų ir darželių auklėtiniai. Šventės dalyviams koncertuos kaunietis dainininkas Mino.


Šiame straipsnyje: Sodaspinigaiparama

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių