Žalieji: atominės jėgainės statybos Lietuvoje kelia daug klausimų

Grįžti į straipsnį

zaliojo

zaliojo portretas
siloso veteranai užmiršo laikus kai sustabdė Kruonio hidroakumuliacinės statyba..........senas klausimas - į kieno vamzdį jie vėl pučia

j

j portretas
turetu buti surengtas referendumas ir zmones patys nusprestu ar reikalinga atomine Lietuvoje. As pasisakyciau pries atomine. Vokietija jas visas, pagal turima programa uzdarineja, o kvaileliai prasom pasistatykite tiksincia bomba savo kieme. Atsitikus nelaimei, uzdarytu visas sienas, ir tektu patiems kapanotis, cia nebe SSSR kai visa sajunga skyre tam tikrus zmoniu kiekius avariniams darbas. Dabar patys turetume kopti pavojingas atliekas, ismirtu visa tauta. As nenoriu to nei sau, nei savo vyrui, nei sunui, nei busimiems anukams.

Naglis Puteikis

Naglis Puteikis portretas
Viena problemėlė ir klausimas visiems žaliesiems - taip pat abejoju dėl atominės bet: jei mes nestatome, ją pastatys pas save nedideliu atstumu nuo LT Baltarusija ir/ar Kaliningradas. Ką tada darysime, juk šių kaimynių nepaveiksime? Dėl vieno dalyko neabejoju – dujas turi kuo greičiau pakeisti biokuras, saulės, vėjo, geoterminė ir kitos draugiškos gamtai energijos rūšys.

Galerijos

Daugiau straipsnių