„YIT Kausta" teiks apdailos ir remonto paslaugas

Viena iš didžiausių Lietuvoje statybos kompanijų „YIT Kausta" plečia veiklos sritį ir pradeda teikti patalpų remonto ir apdailos darbų paslaugas. Iki šiol šiuos darbus bendrovė vykdė tik stambiuose rangos projektuose ir savo statomuose objektuose.

Bendrovės generalinio direktoriaus Vaido Repečkos teigimu, plėstis šių paslaugų rinkoje nuspręsta atsižvelgiant į nekilnojamo turto verslo sąlygas: „Verslininkai šiuo metu neskuba investuoti į naujas patalpas, tačiau kokybiško remonto ir apdailos darbų poreikis ne tik liks stabilus, bet ir augs. Turime prisitaikyti prie rinkos poreikių. Svarbu - išsiskirti geriausiais produktais", - sakė „YIT Kausta" vadovas.

Pasak V.Repečkos, kokybiškai ir laiku atliekami darbai bei bendrovės patikimumas yra svarbiausi konkurenciniai pranašumai. „Profesionalą samdančiam klientui nereikia spėlioti, ar remonto metu nesikeis darbų kaina ir terminas - taip neretai nutinka remonto darbus atliekant privatiems asmenims. Mes teiksime garantijas visiems savo darbams", - pabrėžė V.Repečka.

V.Repečka užtikrino, kad bendrovės paslaugų įkainiai nebus aukšti, nes, kaip stambus užsakovas, bendrovė gali garantuoti ir žymiai mažesnes statybinių medžiagų kainas. Klientui iš anksto bus paskaičiuota tiksli darbų kaina, o  interjero projektuotojas galės pakonsultuoti visais patalpų įrengimo klausimais: nuo elektros instaliacijos iki dizaino sprendimų.

Planuojama, kad artimiausiu metu „YIT Kausta" apdailos ir remonto darbų paslaugos bus teikiamos Vilniuje ir Kaune, vėliau Klaipėdoje  ir kituose Lietuvos miestuose. 


Šiame straipsnyje: YIT Kaustaremontaspaslaugos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių