Western Union" vadovas: kiekvienas darbuotojas yra verslo lyderis

Pasaulio grynųjų pinigų perlaidų milžinės "Western Union", 2011-ųjų pavasarį Vilniuje planuojanti atidaryti aptarnavimo centrą, vadovas teigia, kad Lietuvą investicijoms pasirinko dėl žmonių.

"Patikėkite, pasaulyje galėjome rasti miestų, kuriuose specialistai būtų pasirengę dirbti ir už mažesnius atlyginimus nei lietuviai. Mūsų sprendimo pagrindas - visas aplinkybių paketas, jame didžiausia reikšmė tenka itin aukštai Lietuvos jaunų specialistų kvalifikacijai. Jie puikiai kalba užsienio kalbomis, nori tobulėti, yra kupini entuziazmo - Lietuva turėtų didžiuotis tokiais ištekliais", - "Verslo žinioms" sakė "Western Union" prezidentas ir vykdomasis direktorius Hikmetas Ersekas.

Lietuvoje iš pradžių bus įdarbinta apie 200 specialistų.

"Kiekvieną darbuotoją vertinu kaip verslo lyderį. Negaliu pakęsti, kai žmonės ką nors sau tyliai mąsto. Manau, kad žmogus, nuolat užduodantis klausimą "kodėl", sulig kiekvienu atsakymu praturtėja. Aplinka, kurioje dirba "Western Union" žmonės, turi būti dinamiška ir kūrybiška, to sieksime ir Lietuvoje", - teigė bendrovės vadovas.

Anot jo, Lietuva sklandžiai įsiliejo į "Western Union" strateginės plėtros planą, kuris apibūdinamas "Follow the Sun" principu - aptarnavimo centrus geografiškai siekiama išdėstyti taip, kad, nepaisant laiko juostų, paslaugos būtų teikiamos 24 valandas per parą.

Kiti trys aptarnavimo centrai veikia Maniloje, Filipinuose, Kosta Rikoje, Centrinėje Amerikoje ir Meksike.

"Pasaulį vertiname ne kaip skirtingas Amerikos, Vokietijos ar Lietuvos rinkas, bet kaip visuotinę erdvę. Esame globali kompanija, ir ne visiškai tikslu mus tituluoti JAV korporacija, nors, žinoma, esame kotiruojami NYSE, turime gilias verslo JAV tradicijas. Tačiau 75 proc. mūsų pajamų yra generuojamos už JAV ribų. Sekti Saulės judėjimą, sukurti sistemą, kuri atitiktų bet kurioje pasaulio dalyje esančio kliento poreikius, - teigė "Western Union" vadovas.


Šiame straipsnyje: Western Union

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių