„West Express“ planuoja plėstis Latvijoje

Lietuvoje ir Estijoje veikianti kelionių agentūra "West Express" ketina pradėti veiklą ir Latvijoje - Rygoje šiemet planuojama atidaryti savo agentūrą ir 2012 metais kaimyninėje šalyje pasiekti 8-10 mln. litų apyvartą.

"Tokių planų turėjome dar 2008 metais, tačiau jų įgyvendinimą teko atidėti dėl užgriuvusios krizės. Dabar padėtis pasikeitė", - dienraščiui "Verslo žinios" sakė "West Express" valdybos pirmininkas Arkadijus Maizelis.

Anot jo, agentūra Rygoje turėtų būti atidaryta rudenį - planuojama, kad ji užsiims tik verslo kelionėmis. Taip pat ketinama dalyvauti ir Latvijoje rengiamuose viešųjų pirkimų konkursuose.

"West Express" taip pat turi kelionių agentūrą Estijoje, kuriai, A.Maizelio teigimu, per gana trumpą laiką pavyko patekti į didžiausių Estijos agentūrų penketuką. A.Maizelis prognozuoja, kad Latvijoje išsikovoti geras rinkos pozicijas taip pat nebus sudėtinga, nes ten nėra tokių didelių ir tokių profesionalių agentūrų kaip Lietuvoje.

"Tolesni mūsų planai Latvijoje labai priklausys nuo to, kaip sparčiai atsigaus tos šalies ekonomika, mat turizmo verslas labai smarkiai priklauso nuo ekonominės aplinkos", - tvirtino "West Express" valdybos pirmininkas.

"West Express" pernai pasiekė 160 mln. litų apyvartą - 16 proc. didesnę nei 2009 metais. Prognozuojama, kad šiemet turizmo agentūros pajamos išaugs iki 192 mln. litų.


Šiame straipsnyje: West Express

NAUJAUSI KOMENTARAI

vadim

vadim portretas
NESINAUDOKOT SITA ZYDPALAIKIU FIRMA LABAI NERIMTAI DIRBA.,,
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių