Vyriausybė svarsto, kaip mažinti atsiskaitymus grynaisiais pinigais

Grįžti į straipsnį

joana

joana portretas
senai laikas mazint tuos grynuosius, nes visi lietuviai turi po kelias korteles, bet tik algos diena pasinaudoja nusiemimui viska ir vel nebenaudoja po to :) o siaip tai as ir ryanairui pigiau susimoket ir draugam pervest skolas, bei atsiskaitymu kortele naudoju is tarptau tines skrill kompanijos - pinigupervedimai. lt placiau rasite aprasyma, ir visiskai ne tokio dydzio mokesciai kaip pas mus bankuose ir pinigai saugus.

tokele

tokele portretas
banku teikiamos paslaugos yra brangios. Nevisada banku kortelemis ar internetine bankininkyste naudotis yra saugu, daug internetiniu vagisiu...labai greit gali netekti savo uzdirbtu pinigeliu, nes jei pinigus nuims vagisiai ar koks svetimas asmuo tavo vardu uzsisakys prekiu ar pasiims greita kredita, - tu pats zmogau busi kaltas kad nesugebejai issaugoti korteleje ar internetiniame banke saugomu pinigu...irodyti, kad ne tu pavedimus darei nera jokiu sansu. tai liksi ir kaltas ir basas....Beto tai butu asmeniniu teisiu varzymas, jei pinigai uzdirbti legaliai tai paciam ir valia kur laikyti pinigus ir kaip juos leisti. Cia suvarzymu negali buti. Tai zmogaus teisiu pazeidimas. Esu labai konservatyvus zmogus ir jokiom kortelem ir internetinem bankininkystem nepasitikiu, nes gyvenimo esu jau pamokytas.

jo

jo portretas
kam man prigimtines teises , kam man grynieji , juk sotus busiu konservais

Cha

Cha portretas
O kai sumažins atsiskaitymus grynaisiais pinigais, tai bankai tokias "aptarnavimo" kainas užrėks, kad olialia! Jau dabar visokių atseit "paslaugų" mokamų prigalvojoč nes nebereikia klientų vilioti - ne taip, kaip tekdavo vilioti tada, kai žmogeliai galėjo pasirinkti, ar grynais algą pasiimt, ar į banką pervest. Jei jau vyriausybei taip panižo, tai pirmiau tegu sumažina pajamų mokesčius tokia suma, kokia lieka bankams, kitaip tariant, tiek, kiek sumažėja alga, perėjusi per banko ryklę. Nes valstybei atsiskaičiavus savo dalį, nuo likusių dar bankai atsiskaičiuoja, todėl realus uždarbis dar mažesnis. Panašu, kad nebe TAVO pinigai banke, bet bankas malonėja tau leisti BANKO pinigais naudotis už nustatytą mokestį.

vidma

vidma  portretas
runkeliu salis , niekad aman is banko uz algos pervedima nebuvo atskaiciave , bet asq cia LT viskas atvirksiai , nu tek to as kolkas pabusiu cia o jus tvarkikites varkit mokekit uz ora , o seip kortele patogus daiktas visai neliko smulkiu kisenej ir saugu jai kas ir dinks bankas grazins netaip kaip pas jus .......

Galerijos

Daugiau straipsnių