Vyriausybė: pensininkai turėtų atsidaryti sąskaitas kituose bankuose

Visi dirbantys pensininkai, turintys sąskaitas bankrutuojančiame „Snoro“ banke, turėtų atsidaryti sąskaitas kituose bankuose, ragina Vyriausybė.

Pirmadienį šiems pensininkams bus pervedamos pensijos, ir jiems gali kilti problemų, jei jie nėra atsidarę sąskaitų kituose bankuose, pranešė Vyriausybė.

Dirbančių pensininkų, kurie iki šiol gaudavo pensijas per „Snorą“, yra apie 3 tūkstančiai.
Anot Vyriausybės, visi socialinių išmokų gavėjai, kurie jas gaudavo per „Snorą“, turėtų nedelsiant kreiptis į „Sodrą“ ir nurodyti sąskaitas kituose bankuose, o kurie dar neturi sąskaitos kitame banke, raginami ją atsidaryti.

„Sodros“ duomenimis, iš daugiau nei 65 tūkst. socialinio draudimo išmokų gavėjų, iki šiol jas gavusių per „Snorą“, maždaug 500-ams vėluoja lapkričio mėnesio išmokos.
Nuo praėjusio penktadienio „Sodros“ darbuotojai pradėjo tikrinti, kas iš „Sodros“ klientų nėra pasikeitę sąskaitų, ir paštu ar telefonu juos ragina atsidaryti sąskaitą kitame banke.


Šiame straipsnyje: Snoraspensininkai

NAUJAUSI KOMENTARAI

vidma

vidma  portretas
ha ha apipiso o juk zadejo garantavo 100 000 euru indeli i bet koki banka . ha ha valstybe dejo ant jusu runkelu galvu ha ha :DDDDDDDDDDD labai dzugu kad nera manes jusu tarpe sale baltijos krantu .

Klaipedietis

Klaipedietis portretas
As niekaip nesuvokiu, kokiu velniu, man dar kazkur atsidaryt saskaita? jai turiu vienam banke? kas cia per nesamones ir kas apmokes uz sias islaidas? pervedimai ir visa kita i man reikalinga banka.. Kaip vejai taip vejai...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių