Vyriausybė: namų renovacijai – naujas modelis

Grįžti į straipsnį

kaunietis

kaunietis portretas
gal pirmiau tokią renovaciją atlikite poroje namų ir įsitikinkite ar tai efektyvu, o ne svaičiokite apie naujų įstaigų kūrimą, kai jų šimtai yra,ir šiimtus renovuotų namų.Svarbiausia renovacijos kokybė ir gautas šiluminis efektas. Jeiugu tai pasiteisins, nebus problema su kreditais. Visi sutiks mokėti jeigu guvens šiltai ir mokės nors 10-15 procentų mažiaiu kartu su kreditu. Dabar panašu, kad daug "bičiulių" neturi darbo vietų,0 padėti reikia

kauniečiui

kauniečiui portretas
taip, jūs teisus, bet gaila, kad daniausiai geros mintys tik komentaruose lieka.O šiaip, vėl bus tas pats kogero: pristeigs giminėms darbo vietų, konkursus laimės tie, kas daugiau duos, o paskui bus pasakyta: ups, negalvojome kad gausis šnipštas

Pinokis

Pinokis portretas
Eilinis burbulas.Pirma padarytu, o paskui kalbetu.Dabar kelis metus mala liezuviais ir veltui.Pamastymui.Tipiskas butas uz sildyma moka 600 Lt, tam kad gauti Es parama butina pasiekti 50% efektyvuma, reiskia butina sutaupyti bent iki 300 Lt, kuriais ir bus padengiami renovacijos kastai.Kitas toks pat butas dabar moka 400 Lt, reiskia jis privalo sutaupyti 200 Lt, kad gauti parama.Tai kaip tuomet bus su tais mokesciais uz renovacija, kai skirtinguose namuose bus skirtinga ekonomija.Aplamai ta ekonomija yra salyginis dalykas.Kai bus mieste renovuota bent keli simtai namu, bus matyti kokia ji is tikruju.Dabar galima ta ekonomija ir pripaisyti , o tuomet jau nuostoliai guls tiekejui.Nors ir juos galima padalyti likusiems, kad klestetu renovuoti.

skaitytoja

skaitytoja portretas
niekaip jie nenurimsta dėl tų renovacijų, nežino kaip beapvogti žmones,

666

666 portretas
afera ir tiek , dirbtinai sukeltos šildymo kainos o kenčia ne kas kitas o eilinis gyventojas o šalis apvaginėjama ,.

666

666 portretas
dar paklauskit iš ko susidės ta renovacija ,. jei aš pasakysiu kad neleidžiu keist savo langu tai ir neleisiu arba gaus kulką į kaktą kas lys prie mano nuosavybės ir šnipštas iš tos renovacijos , o ką jau kalbėti apie tai kad langai praviri o kažkoks būgtai šilumos punkto prižiūrėtojas kažkuomet atvyksta pasukinėti kranuko nors tą galima padaryti automatizuotai ir tai yra pats paprasčiausias būdas taupyti pinigus ir šilumą . Bet kaip matom kažkas nusprendė iš debiloidų taupyti šilumą ir taip duoti prisivogti statybų bendrovėms . pvz : už 40 kv.m. apšiltinamo namo sienos plotą plotą žmogus priverstinai sumoka 7000 lt ( nes nuopisos iš seimo juos privertė tai daryti ) o valstybė dar 7000 lt ( apšiltinto kvadrato kaina su visais dokumentais 350 lt) galiausiai per šildymo sezono mėnesį sutaupo tik 30 - 45 lt. o investicijos atsipirks tik po 20 metų o per tą laikotarpį reiks vėl naujai renovuot ir prizi9rėt ne viena kart kaip ir investuot papildomai . Dirbtinai sukeltos šildymo ir elektros energijos kainos padarys valstybę ir jos gyventojus įkaitais nes vagys iš seimo ir prezidentūros tai legalizuoja IR PRIIMINĖJA KITUS NUSIKALSTAMUS MODELIUS KAD NAUDĄ GAUTU MAFIJA TIEK IŠ STATYBŲ SEKTORIAUS TIEK IŠ ŠILUMOS TIEKĖJŲ SEKTORIAUS .

jo

jo  portretas
cia los kisenines statybu bendroves nes bet kas negales renovuoti esa nemokes tinkamai priklijuoti putos ar skaityti brieziniu, bankai kurie masiniu budu paims i vergove bilia kiek zmoniu na ir galiausiai energija kuri pamacius kad mazeja suvartojimas didins kainas o finale kaip visada politiku zvilgsnis su ispustomis arklio akimis kad jie ne prie ko.

dana

dana portretas
Renovacija turi buti derinama su butu savininkais.Privalo buti visu namo butu rastiski savininku sutikimai.

kazys

kazys portretas
Renovacija namu butina,taciau turi buti suderinta ir gauti rastiski namo butu savininku sutikimai.Nes jeigu nebus sutikimu,nebus ir isipareigojimu,o jei nebus isipereigojimu ,nebus atsakomybes.Faktiskai labai jau bus naudinga tarpininkam,kurie vadovaus renovacijai.

Galerijos

Daugiau straipsnių