V.Vasiliauskas patvirtintas naujuoju Lietuvos banko vadovu (papildyta 12.25 val.)

Grįžti į straipsnį

1996

1996 portretas
R.Šarkinas Lietuvos banko valdybai vadovauja nuo 1996 metų.Tai bent gerai i bezdejas kresla buvo :DDD

Luka

Luka portretas
Nu bet ir nusipenėjęs...

balalaikininku pasiekimai

balalaikininku pasiekimai portretas
kodel sakykim baltarusis ar kas kitas ne is ES salies yra geresnis uz tave, nors dirba visiskai ta pati ka pats ir nei kiek ne geriau. Juk visi zinom,kad baltarusams moka praktiskai ta pati ka ir vietiniams, buvo atveju kai mokedavo ka tik pradejusiems dirbti 5 eurais i diena maziau,bet..... per menesi tai sudarytu tik 150 euru skirtuma. Darbdavys tikrai del tokios sumos ,nesisudins su imigracine tarnyba,leidimu rupinimusi jiems gyventi ir dirbti Lietuvoje ir pan. Taigi logiskai galvojant pagrindinis biznis yra kazkur kitur. Todel galima speti,kad kai pats grizes is reiso rasai prasyma nemokamoms atostogoms (nes tave lengva patikrinti), tai asmenys is treciuju saliu tikriausiai ir toliau ''sekmingai vaziuoja buhalteriniuose popieriuose ir jiems ismokami 100 proc. dienpinigiai''. Stai jei taip yra is tikruju,tai tuomet kiekvienas priimtas i darba baltarusas per menesi imonei sutaupo 200ltX 30 dienu=6000lt. Tokia suma butu sumazinamas imones apmokestinamas pelnas ir ta suma laisvu pinigu jau liktu 'juodojoje buhalterijoje'. stai del tokios sumos jau darbdavys pasistengs,kad geriau dirbtu baltarusas nei tu. Ir kuo daugiau tokiu zmoniu is treciuju saliu is tiek kartu daugink ir ta suma. Stai cia ko gero ir bus pagrindine priezastis,kodel pats esi nereikalingas,o toks geidziamas asmuo yra is treciosios salies,kur nieko neimanoma patikrinti.

Vae

Vae portretas
Nu, apie V. Vasiliauska, visos partijos atsiliepe , kaip apie mirusi < tik gerai, >bet ar ilgai. Noretusi ir mums paprasties zmonems, kad i atsakingus postus butu paskirti, drasus, ismintingi , ir svarbiausia Saziningi., o ne kaip dabar mus valdo, ir plesia sali. Cia mano nuomone.

siaubas

siaubas portretas
riebus net nepradejes dirbti,tai kaip nutuks toje siltoje kedyteje.......Gal skrandi vertetu perristi..............

Kęstas

Kęstas portretas
Realiai mūsų darbo našumas yra tik tris kartus mažesnis. Reiškia, mes esame apvagiami ir taip verčiami emigruoti. Ne visi sutinka ir su tokiu neblogu mūsų našumo vertinimu. Tikrai, kiekvienas iš mūsų neblogai dirbam. Bet, kai visi kartu, prasideda bėdos. Dažnai nemokame projektų valdymo. Imame įrankius ir dirbame. (Jei kas nežinote, kas tai yra projektų valdymas, ateikite man padirbėti - išmokysiu.) Neturime geriausių įrengimų ir kitų priemonių. Neturime galimybių įsisavinti tai, kas naujausia. Galų gale, mūsų keliai ir kita infrastruktūra nėra geriausia Europoje. Prastos valdžios dėka eina lentynės. Kas bus greičiau: išsivaikščiosime, ar sukursime šiuolaikinę ekonomiką.

Galerijos

Daugiau straipsnių