VST ir RST nemokamai keis skaitiklius

Elektros tiekimo bendrovės VST ir Rytų skirstomieji tinklai (RST) pranešė, kad jų klientai galės nemokamai pasikeisti dvinarį elektros skaitiklį į vienanarį.

Atsižvelgiant į tai, jog nuo 2010 metų pradžios padidėjus elektros energijos tarifams, gyventojai ėmė domėtis galimybe pasikeisti dviejų laiko zonų tarifus į vienanarį tarifą, bendrovės vadovai nusprendė leisti pakeisti tarifus nemokamai. 

„Rūpindamiesi savo klientais bei siekdami sudaryti sąlygas iš dviejų laiko zonų tarifų pereiti į vienanarį nemokamai, atlikome analizę bei nuodugnius skaičiavimus ir radome galimybių tai padaryti. Viliamės, jog taip mūsų klientams bus sudarytos visos sąlygos individualiai ir nevaržomai nuspręsti, kuriuo tarifu jiems patogiau atsiskaityti už suvartotą elektros energiją“, - sako Rimantas Vaitkus, akcinės bendrovės VST generalinis direktorius. 

Bendrovės specialistai atkreipia dėmesį ir į tai, kad pasirinkti dviejų laiko zonų ar vienanarį tarifą, klientai turi nuspręsti  įvertinę savo vartojimo įpročius. Tai priklauso nuo kiekvienos šeimos gyvenimo būdo. Vienos šeimos aktyviau elektros energiją vartoja vakarais ir savaitgaliais, kitos - dienos metu. 

Klientų aptarnavimo specialistai gyventojams suteiks informaciją, kaip būtina deklaruoti elektros kiekį ir nuo kurios dienos galima atlikti atsiskaitymą pagal pasirinktus tarifus. 


Šiame straipsnyje: VSTRSTelektros skaitikliai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių