„VP grupės" valdyboje neliko J.Numavičiaus

Nekilnojamojo turto projektus, mažmeninės prekybos ir vaistinių tinklus valdančios įmonės "VP grupė" valdyboje neliko Juliaus Numavičiaus.

Registrų centro duomenimis, "VP grupės" valdyboje jis nebedirba nuo kovo mėnesio, rašo naujienų portalas vz.lt.

"Vyksta įvairūs procesai", - sakė "VP grupės" komunikacijos vadovė Viktorija Jakubauskaitė, tačiau ji nepaaiškino, ar J.Numavičiaus neliko tik valdyboje, ar ir tarp akcininkų.

"VP grupės" valdyboje liko devyni asmenys: jos pirmininkas Nerijus Numavičius, Ignas Staškevičius, Žilvinas Marcinkevičius, Mindaugas Marcinkevičius, Renatas Vaitkevičius, Gintaras Marcinkevičius, Mindaugas Bagdonavičius, Vladas Numavičius ir Darius Nedzinskas.

Pernai rugpjūtį "VP grupės" vadovas Nerijus Numavičius viešai išplatintame pranešime atskleidė, kad "VP grupėje" "vyksta esminiai pokyčiai".

Jis minėjo, kad norą pasitraukti iš grupės veiklos pareiškė vienas akcininkų Darius Nedzinskas, o nuo 2008 metų rugpjūčio grupės viceprezidento pareigas faktiškai nustojo eiti Žilvinas Marcinkevičius.

"VP grupė" yra kontroliuojanti bendrovė, kuri tiesiogiai arba per antrines bendroves valdo kitas grupės įmones - "Vilniaus prekybą", buvusią "Leo LT" akcininkę "NDX energiją" ir kitas.


Šiame straipsnyje: MaximaNumavičius

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių