Vokietija ruošiasi galimam Graikijos bankrotui

Euras pasiekė šešių mėnesių žemumas poroje su JAV doleriu ir 10 metų dugną su Japonijos jena. Kritimo nesustabdė net techniniai lygiai - baimė dėl Graikijos bankroto pasirodė kur kas didesnė. Australijos doleris smuko prieš JAV dolerį 1 procentu iki trijų savaičių žemumų - investuotojai kol kas su nerimu žvelgia į pasaulinės ekonomikos atsigavimą, o euro zonos problemos pasirodo esą didesnės nei tikėtasi.

EUR

Euras smuko iki 1,3550 žemumų po Vokietijos kanclerės Angelos Merkel viešų kalbų apie galimą Graikijos bankrotą. Juergen Strak - Europos centrinio banko narys aršiai nesutiko su politikų siūlomomis priemonėmis stabdant ekonominę krizę euro zonoje. Rinkos pasiruošusios galimam Prancūzijos bankų reitingų sumažinimui, tas pats gręsia ir Italijos kreditigumo reitingui. Liepos 17 dieną Moody's agentūra pranešė, kad Italijos reitingas bus sumažintas per 90 dienų.

Palaikymas/Pasipriešinimas:  1.39.36/1.3498


Šiame straipsnyje: doleriseuras

NAUJAUSI KOMENTARAI

milijonierius

milijonierius portretas
...techniniai lygiai valdo pasaulio valiutu kursus...didesnes nesamones nesu girdejes...supraskit kainos judejima,tada rasykit...:)))
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių