V.Matuzas: po „prabangos“, kitas žingsnis - progresiniai mokesčiai

Grįžti į straipsnį

Sigis

Sigis portretas
Apie auto tai nesamoningas pasiulymas,jei norite apmokestint prabanga,tai turite atsizvelgti i auto kaina,juk yra daug prabangiu antikvarinu auto kuriu verte labai didele,o 150kw tais laikais nebuvo.Jeigu norit apmokestint ekologijos mokesciu tada su siulimu gal ir galima sutikti.

Ricardas

Ricardas portretas
Nesamone !!! Kodel negalima padaryti visko pagal draudimo polisa, nuo kazkokios sumos.

Red Berserk

Red Berserk portretas
Jei jau panasus sapaliojimai bus realizuoti mokesinej bazej-teks realiai pasakyti siai saliai sudie.

to

to  portretas
eikit jus visi nafik nafik

VALIO

VALIO portretas
VALIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!VALIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!VALIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UZ PROGRESINIUS MOKESCIUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Iš Klaipėdos

Iš Klaipėdos portretas
Moka tie kas daug dirba ir gyvena tvarkingai. Tačiau jei gyventume asocialiai t.y. del kokio nors žalingo įpročio negautume darbo, nesistengtume ieškoti darbo, arba dirbtume pagal vokelių principą "tipo minimumas" tai: 1) Gautume socialines išmokas; 2) Vaikai nemokamai maitintusi mokyklose; 3) Gautume lengvatas už šildymą; 4) Išsiskyrusi žmona dar gautu ko nors tipo maisto ir kita; 5) O už likusią neapmokestinama algą galetume šauniai gyventi; 6) Dar reikia pasitobulinti ir užvaldyti socialinį būstą kurį galima nuomoti ir gauti papildomas pajamas; 7) dar yra visokių labdaros fondų, bet čia peraugusiems į kitą lygy :))) 8) Ir šiaip pas mus Lietuvoje vaikais neblogai rūpinasi geri žmonės, tai kad ir teveliai užsimanys pailseti nuo vaiku tia nieko tokio, jie tikrai nepražus (prie parduotuves galima iškaulyti nuo 25 iki 100Lt per dieną).

kaunas

kaunas portretas
su progresineis mokesciais ,atsargei ,kai buvo kalbama .kad nuo 2700 atskaiciuos tai pamastykit ,kiek bedarbiu ir seimoje likes dirbantis vienas ,ir keturiu asmenu seimai is tokio atlyginimo jau neimanoma pragyventi.Cia reikia labai pasvarstyti.Vakar Barstys dejavo ,del prabangos mokescio inedimo,sake negerbiantis verslininku..o kaip is vaiku pensininku ,invalidu geriau atimti p.Barsty.o ka verslininkai padare, mokedami minimalu atlygi,arba vokeliuose arba is vis zmones palikti be atlyginimo uzdirbtu pinigu laukti eile menesiu,kada susimils,patys pasiimdami tukstantines algas .uz ka jus gerbti.

G

G portretas
O kodel apmokestinti nori tik burines jachtas, o kur motorines jachtos?

Visuomenė

Visuomenė portretas
Žmonių asmeniniai interesai turi būti derinami su visuomeniniais interesais. Jeigu sudaromos prielaidos atsirasti kapitalui, tai tuomet kalta vyriausybė.

Galerijos

Daugiau straipsnių