Vilniuje netikėtai šoktelėjo šilumos suvartojimas (papildyta)

Grįžti į straipsnį

vilkas

vilkas portretas
Nu tai reikia juk kažkaip šilumininkams pasiimti suplanuotus pinigus. Už tai dirbtinai išpūtė šilumos suvartojimą nors daugelis pažįstamų gyvenančių naujos statybos daugiabučiuose (kur gali pats reguliuoti radiatorius) dar net nepradėjo šildytis. Pats radiatorių buvau atsukęs gal kelias dienas po kelias valandas, kad išskalbtus rūbus greičiau išdžiovinti, o ne todėl, kad šalta būtų. Įdomu kaip šilumininkai paaiškins kokiu būdu esant aukštesnei lauko temperatūrai ir mažiau šildantis buvo "suvartota" daugiau šilumos. Net neabejoju, kad aferomis pakvipo.

na na

na na portretas
aisku, Vilniaus energija jau yra paruosusi atsakyma - pabrango kuras ir t.t. Eilini karta parekaus vieni ant kitu - mes mokantys ir i skolas lendantys gyventojai paburnosim, bet sumokesim, o silumininkai toliau lobs ir kaltins pasauli, kad brangsta kuras ... kol visi plikom sedynem nevaiksciosim...

Vartotojas

Vartotojas portretas
Šilumininkai juk šilumos skaitiklių parodymų sąskaitose nerašo užtai ir gali kiek nori rašyti suvartojimą. O juk yra įpareigoti rašyti skaitiklių duomenis, o ne šilumos kilskoalorijų kiekį. kaip ir Lesto, Vilniaus vandenys . Kodel jiems tokia išimtis juk skaitikliai tai yra ir mes vartotojai jau kaip nors šilumos kkal kaina iš skaitiklių parodymų skirtumo pasidauginsime.

pyktas vilnietis

pyktas vilnietis portretas
O kas leido rubikonams pirkti idiotiska reklama uz musu pinigus televizijoje ir ant kiekvieno gatves stulpo. kainuoja visa tai labai labai brangiai, tai ir uzdidino suvartojima, kad padengtu islaidas save girdami. Tegu nevagia nereikes ir kvailu reklamu uzsakineti, zmones patys aciu sakys. Vilniaus energija kitokiu pajamu neturi taip, kad visi draugiskai uz ta kvailyste ir susimokesime. O kur dingo zadeti 8centai atpiginti karsta vandeni, kai reikejo balsuoti seime pries gyvatino isardyma?

fghj

fghj portretas
siulau zrnalistams pasidairyti i valstybinius pastatus pradedant mokesciu inspekcija ir atvirus ju langus , veliau i bibliotekas , policijos istaigas , savivaldybe ir t.t. vagiami Lietuvos zmoniu pinigai

Todėl kad

Todėl kad portretas
Vilniaus energija nusigando nešaltos žiemos ir todėl truputį mažesnio pelno nei praėjusiais keliais metais, kai buvo šaltos žiemos. Tada mūsų, vilniečių, Vilniaus energija nepagailėjo ir nepaguodė, sakė - cela vie - šalta žiema...Taigi, dabar toks pat cela vie - šilta žiema. Kita žiema gal bus šaltesnė - tada ir atsigriebsite, energetikai.

Galerijos

Daugiau straipsnių