„Viginta" didina įstatinį kapitalą

Viena iš didžiausių kabelinės televizijos ir interneto paslaugų tiekėjų Lietuvoje bendrovė „Viginta" padidino įstatinį kapitalą nuo 26,6 mln. litų iki 39,8 mln. litų ir skirs jį naujoms technologijoms diegti.

„Šiuo metu ne tik aktyviai plečiamės į šalies regionus su jau esamomis paslaugomis, bet ir investuojame į naujų - skatmeninės televizijos (IPTV), didelės raiškos televizijos (HDTV) bei didelės spartos interneto - diegimą savo klientams, taip pat atnaujiname visą infrastruktūrą", - sako „Vigintos" generalinis direktorius Vilius Macijauskas.

Jo teigimu, bendrovė stengiasi būti inovatyvi ir savo klientams siūlyti kuo įvairesnių paslaugų, todėl būtina investuoti į moderniausias technologijas. „Įdiegus šias paslaugas, mūsų klientai dar šiais metais naudosis šiuolaikinės telekomunikacijos galimybėmis", - teigia V. Macijauskas.

„Viginta" įkurta 1991 m. Bendrovės įmonių grupei, valdančiai VDNET ženklą, priklauso kabelinės televizijos ir interneto paslaugų teikėjai Vilniuje, Alytuje, Marijampolėje ir Šilutėje. Šiuose miestuose abonentams siūloma kabelinė TV, greitaeigis internetas ir IP telefonijos paslaugos.


Šiame straipsnyje: vigintaKapitalasplėtra

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių