Vienijasi didžiųjų Lietuvos miestų radijo stotys

Šešios radijos stotys, girdimos Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje ir Panevėžyje pasirašė bendradarbiavimo sutartį dėl vieningos reklamos transliavimo.

Bendradarbiavimas tarp radijo stočių „Tau” (Kaunas), „Saulės radijas” (Šiauliai), „FM99” (Alytus), „Pulsas” (Panevėžys) ir „Vox Maris” (Vilnius ir Klaipėda) leis pasiūlyti dar vieną radijo reklamos būdą. Be įprastų reklamos pasiūlymų nuo šiol bus galimybė užsakyti reklamos transliacijas visose projekte dalyvaujančiose radijo stotyse vienu metu.

„Tai tiesiog geras reklamos pasiūlymas, tiems kurie linkę pamastyti, kaip efektyviau panaudoti reklamai skirtas lėšas, – sakė vienas iš bendradarbiavimo iniciatorių Kauno radijo stoties „Tau” komercijos direktorius Nerijus Strazdas. – norintiems užsakyti radijo reklamą visuose didžiausiuose Lietuvos miestuose nebereikės to daryti kiekviename mieste atskirai, pakaks kreiptis į vieną iš mūsų partnerių ir jis sutvarkys reklamos transliacijas visuose šešiuose miestuose.Tai efektyvesnė reklama. Daugelis šią partnerystės sutartį pasirašiusių radijo stočių yra lyderiai savo miestuose. O bendra transliavimo kaina ir auditorijos dydis,  tikrai konkurencingi palyginus su bet kuria didžiąja stotimi girdima vioje Lietuvoje.”

Bendradarbiavimo sutartį radijo atstovai pasirašė rugpjūčio 30 d. vykusiame susirinkime, Raseiniuose. Čia buvo aptartos ir kitos radijo stočių darbo aktualijos, pasidalinta patirtimi.

Sutartį pasirašiusios radijo stotys ateityje ketina bendradarbiauti dar plačiau.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių