Vidutinio buto šildymas dujomis per mėnesį pabrangs 45-50 litų

Grįžti į straipsnį

Domantas

Domantas portretas
Neduoda ramybės klausimas - ar kada nors bent trumpam sustos tie įvairiausi brangimai?

ttt

ttt portretas
taip zmones neturi uz ka moketi, tai dar daugiau pabrangs... o su salyga kad cia EKSPERTAI nustate 50lt brangima, tai brangins 100lt silumininkai

To 1

To 1 portretas
taip sustos, kai pasistatysime savus dujų terminalus, kai bus konkurencija, kai nebegalės išsidirbinėti Putino Gazpromai, tada kaina krenta, o dabar telieka laukti.

vidma

vidma  portretas
atsakymas i jusu klausimus ... duju naftos kainos nesustos nekomet o ypac atsigaunant LT ekonomikai . duju , naftos vis maziau pasaulije , je galvoja kaip nafta istraukt is po antarktikos ledo o jus tykites kad ji pigs , atsibuskit to nebus .geri sovetu laikai jau senai praejo kai kaina nustatinejo planinis komitetas ir buvo visems gerai , jums teks moket uz tai kad lietuva istojo i EU ir pirkt pasaulinem kainom .

111

111 portretas
kosmaras jau ir taip einam ubagais, ka daryti, valdzia nekelia minimumo o kainas kelia kaip europoje, varyti is cia ir ko greiciau jau nervai nebelaiko.

vidmai

vidmai portretas
trijų klasių žinios, nieko tokio, pasireikšti reikia.

he he

he he portretas
oj zinoma sustos bus uz dyka juk turim skaluniniu duju dar ir rusam ir baltasusam parduosim :-D

Rimas

Rimas portretas
Genocidas, o tauta vis dar tyli...

Kęstas

Kęstas portretas
Lietuva potencialiai bankrutuoti galinčių šalių reitinge – 14 Lietuva bankrutuoti? Niekada. Jūs, į gaublį žiūrėdami, bambą matėt? Tai Lietuva. Mes patekome į vadovėlius, susidorodami su krize. Mes padarysim Silikoninį slėnį. Tai tokia vieta, kur lietuviams gyventi yra pernelyg brangu. Čia susitinka Indijos programistų vadovai su Vokietijos finansininkais. Tais pačiais, kuriems darbovietė organizuoja orgijas su prostitutėmis vietoj atlyginimo pinigais. O darbo žmonės atvažiuoja autobusais iš Lenkijos. Mes per dvidešimt metų tą Silikoninį slėnį pastatysim. Mes per dvidešimt metų komunizmą pastatysim... Oi ne, čia ne mes, čia Chruščiovas iš mūsų vaikystės.

Vilte

Vilte portretas
o kodel ne 500 lt, gaila, taip norejau daugiau moket

to- Domantui

to- Domantui portretas
to jau nebebus

Galerijos

Daugiau straipsnių