Verslo galimybės Izraelyje – nuo maisto iki technologijų

Lietuvos ekonominės plėtros agentūra (LEPA) lapkričio 28 dieną organizuoja nemokamą seminarą „Verslo galimybės Izraelyje", kuriame šalies verslininkus nori supažindinti su šia mažiau žinoma eksporto rinka.

„Šiuo renginių ciklu verslo atstovams pristatome potencialias, bet mažiau žinomas rinkas. Šį kartą ekspertai supažindins su Izraelio ekonominiais, geopolitiniais, teisiniais ir kultūriniais aspektais", - sako LEPA Tarptautinės prekybos plėtros departamento direktorė Lina Vaitkevičienė.

Kaip teigia Lietuvos ambasados Izraelyje atašė Kristina Biraitė, lietuviai į Izraelį galėtų eksportuoti maistą, ypač mėsos ir žuvies produktus, sūrį, gaminius iš šokolado, alkoholinius ir nealkoholinius gėrimus.

„Lietuviški medienos gaminiai, baldai, chemijos pramonės produktai taip pat galėtų sulaukti pasisekimo šioje rinkoje. Į Izraelį daug eksportuoja Vengrija, Čekija, Lenkija. Manau, ir mūsų įmonės, eksportuojančios aukštos kokybės produkciją, turėtų geras galimybes toje rinkoje įsitvirtinti. Be to, galėtume su Izraeliu bendradarbiauti informacinių technologijų ir inovacijų srityse. Izraelio ekonominiai rodikliai, lyginant su kitomis šalimis, dabartiniu ekonominės krizės laikotarpiu yra pakankamai geri", - teigia K.Biraitė.

Daugiau informacijos apie renginį ir registraciją - organizatorių interneto svetainėje.


Šiame straipsnyje: LEPAIzraeliseksportas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių