Verslininkams - apie franšizę

Aktyvią veiklą pradedantis Lietuvos franšizės centras prie Lietuvos verslo darbdavių konfederacijos inicijuoja pirmąją nacionalinę verslo švietimo programą franšizės srityje, kuri netrukus prasidės keturiuose didžiuosiuose Lietuvos miestuose. Tikimasi, kad ši programa paskatins skirtingų Lietuvos regionų verslininkus kurti ir plėsti verslą franšizės būdu.

Švietėjiška Lietuvos verslininkams skirta programa bus pradedama nuo keturių nemokamų regioninių seminarų Kaune, Panevėžyje, Klaipėdoje ir Vilniuje. Renginių metu bus kalbama apie praktinius franšizavimo aspektus, pristatomi franšizavimo pliusai ir minusai, veiklos pagal franšizę ypatumai, pateikiami teisiniai franšizės sukūrimo, įsigijimo aspektai ir patarimai.

Regioniniuose renginiuose taip pat bus pristatomas pirmasis Lietuvoje žinynas franšizės tematika, kurį sudaro teorinė, teisinė ir praktinė franšizės verslo informacija. Nemokamame 4 tūkst. vienetų tiražu išleistame žinyne pateikiama advokatų kontoros „Smaliukas, Juoda, Beniušis ir partneriai" teisinė franšizės reglamentavimo analizė, apibūdinami franšizės pardavimo bei pirkimo svarbiausi aspektai, franšizės tinklo valdymo patarimai ir geros praktikos pavyzdžiai.

Leidinys bus platinamas nemokamai, su juo taip pat bus galima susipažinti didžiosiose bibliotekose, verslo informacijos centruose ar gauti Lietuvos franšizės centre.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių