Verslininkai kviečiami į misiją Indijoje

Lapkričio 30 – gruodžio 6 dienomis Lietuvos ekonominės plėtros agentūra (LEPA) ir Indijos - Baltijos Prekybos Rūmai organizuoja verslo misiją į Indiją (Delį ir Mumbajų).

Misijoje taip pat  dalyvaus Užsienio reikalų ministras Vygaudas Ušackas ir Ūkio ministras Dainius Kreivys.

„Su viena didžiausių pasaulio valstybių galėtume bendradarbiauti daugiau. Rytų ir Centrinė Europa Indijos kompanijoms patraukli dėl kvalifikuotų žmogiškųjų resursų ir geografinės vietos. Davo ruožtu didžiulis Indijos ekonominis potencialas galėtų būti daugiau išnaudojamas mūsų eksportui“, - sakė LEPA generalinis direktorius Mantas Nocius.

Verslininkai susitiks su valdžios ir verslo atstovais, nacionaliniais prekybos rūmais bei jų nariais, taip pat dalyvaus Indijos - Lietuvos  verslo forumuose Delyje ir Mumbajuje.

Statistikos departamento duomenimis, tiesioginės Indijos investicijos Lietuvoje 2008 m. spalio 1 d. sudarė 1,5 mln. litų, Lietuvoje veikė 3 Indijos investuotojai. Lietuviai į Indiją daugiausia eksportuoja trąšas, mašinų ir mechaninių įrenginius, importuoja – plastiko ir tekstilės gaminius.

________________________________________________________________________________________

Misijoje norinčios dalyvauti įmonės kviečiamos iki spalio 30 d. registruotis  el. p. jurgita.butkeviciene@lda.lt arba tel. 8 5 2649076.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių