Valstybinėse įmonėse – vadovų kaita

Grįžti į straipsnį

kaunietis

kaunietis portretas
teisingai daro kad ta buozgalvi nuima,o kaip kubilu masiulis buves susisiekimo ministras susidorojo su Kauno oro uosto direktorium Arijandu Sliupu

vis

vis  portretas
liberalai, konservai burbuliuoja, trukdo, negi negali ramiai patylėti ir leisti pradėti dirbti, gal bus geresni rezultatai

JO

JO portretas
Tai va vienas su Šliupu, kitas su Vilniaus vadu. Taip ir virsime tose pamazgose toliau.

klaipiedietė

klaipiedietė portretas
Kam kam, bet jau Genvilui tikrai reiktų patylėti, tegul prisimena kaip pats geografas atėjo uostą valdyti, mat vadovų vadovas, graudu. Paklausinėkite uoste dirbančių darbuotojų, papasakos koks "geras" vadovas buvo... Visi laukia nesulaukia naujo vado (ai tiesa, ne visi turbūt, o 98 proc., ar 99 proc., nes yra likę ten pagerintų liekanų). Ateis naujas vadas, padarys auditą ir bus viskas aišku.

TAIGI

TAIGI portretas
Bėda tame, kad mums nei vienas vadovas neįtinka.Jums blogas buvo Gentvilas, kitam Vaitkus. Vienam blogas Kubilius, kitam Butkevičius - taip ir pešimės iki grabo lentos.

antram

antram portretas
tu apgailetinas komunistu ir vagiu liausintojas

jonas

jonas portretas
Valstybinese imonese,miestu savivaldybese reikia darbuotoju skaiciu mazinti per puse.Privatus verslas savo imoneje nelaiko darbuotoju ,kurie nereikalingi,nieko neveikia.Pas mus Lietuvoje koktu matyti ,kaip poliklinikose ,savivaldybes kabinetuose geria kavute arba vaisnasi.Teko matyti ,darbo metu pradarius kabineto duris ,pasijutau nesmagiai.Europoje neteko matyti darbo metu nei viename ofise kramsnojanciu ,kabinetuose maistu nukrautu stalu ir t.t... .Valgyti reikia tam skirtuose vietuose ir pietu metu.Pas mus Lietuvoje negerbia nei darbo vietos ,nei kitu zmoniu.Manau, kad reikia butinai mazinti darbuotoju skaiciu per pus ,auksciau minetuose ismonese .

Galerijos

Daugiau straipsnių