„Vakoil“ sunkvežimių plovykla tapo viena moderniausių „Via Baltica“ kelyje

Lietuviško kapitalo degalinių tinklas „Vakoil“ iš esmės atnaujino Kalvarijos rajone, šalia kelio „Via Baltica“ esančią sunkvežimių plovyklą. 

Į modernios plovimo įrangos įsigijimą ir atnaujinimą „Vakoil“ investavo per 60 ir planuoja investuoti dar 40 tūkst. litų.  

Anot „Vakoil“ vadovo Povilo Ugianskio, atnaujinta plovykla yra išskirtinė ne tik Lietuvos kontekste.       

„Mūsų sunkvežimių plovykla dabar jau yra viena moderniausių ne tik Lietuvoje, bet ir visoje tarptautinėje automagistralėje „Via Baltica“. Į plovyklos modernizavimą įdėjome daug laiko ir lėšų. Bendra investicijų į plovyklos atnaujinimą apimtis yra apie 100 tūkst. litų“, − pažymi „Vakoil“ direktorius P. Ugianskis.  

„Vakoil“ sunkvežimių plovykloje įrengta pasaulyje pripažinto automobilių plovyklų įrangos gamybos lyderio, Ispanijos kompanijos ISTOBAL, plovimo technika. Šie įrenginiai pasižymi inovaciniais sprendimais, transporto priemonių dažus tausojančiais plovimo metodais ir aukštais aplinkosauginiais standartais. 

Įrenginiams sunkiai prieinamas automobilio vietas papildomai išplauna plovykloje 24 valandas per parą dirbantys darbuotojai. Plovykloje naudojama tik aukščiausios kokybės, specialiai sunkvežimių ir autobusų plovimui pritaikyta Liuksemburgo gamintojo „FLOWEY“ autochemija. 

„Vakoil“ taip pat įdiegė klientams itin patogią išankstinio paslaugos užsakymo sistemą – paskambinę plovyklos telefonu ir iš anksto plovimą užsisakę vairuotojai, į plovyklą galės atvykti jiems patogiu laiku ir nelaukti eilėje.    

P.Ugianskis pažymi, jog „Vakoil“ sunkvežimių plovykla yra šalia išvažiavimo iš Lietuvos − 17 km nuo Kalvarijos sienos. 

„Norėtųsi, kad mūsų sunkvežimiai ir autobusai į Europą keliautų švarūs ir reprezentuotų Lietuvą kaip švarių transporto priemonių valstybę“, − sako P. Ugianskis. 

Lietuviško kapitalo degalinių tinklas „Vakoil“ Lietuvoje veiklą pradėjo 2001 metais, kai buvo atidaryta pirmoji degalinė. Didėjančios prekybos apimtys ir augantis klientų skaičius paskatino įmonę plėstis tiek Kauno mieste, tiek ir už jo ribų. 

Šiandien „Vakoil“ tinklą sudaro šešios degalinės, iš kurių keturios − Kauno mieste, o likusios dvi - Prienų bei Kalvarijos rajonuose. Iš šešių „Vakoil“ degalinių dvi yra „Via Baltica“ kelyje − Kalvarijos degalinė yra 17 km nuo Kalvarijos sienos, o Armoniškių degalinė − 86 km nuo Kalvarijos sienos.


Šiame straipsnyje: VakoilVia Balticavilkikai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių