„Vakoil“ pirmojo ketvirčio apyvarta augo dvigubai – iki 7,46 mln. litų

Per pirmąjį šių metų ketvirtį lietuviško kapitalo degalinių ir automobilių plovyklų tinklo „Vakoil“ apyvarta, lyginant su tuo pačiu 2010 m. laikotarpiu, išaugo 106 proc. – nuo 3,61 mln. iki 7,46 mln. litų. Su įmonėmis sudarytų sutarčių skaičius augo rekordiškai – daugiau nei 50 proc.

Anot „Vakoil“ direktoriaus Povilo Ugianskio, sėkmingi bendrovės rezultatai yra susiję su jos konkurenciniais pranašumais lietuviškoje prekybos naftos produktais rinkoje.

„Pernai įgyvendinome kelias stambias infrastruktūros modernizavimo iniciatyvas, plėtros projektus, į kokybiškai naują lygį pakėlėme klientų aptarnavimo standartus. Teigiami šių veiksmų rezultatai pasijuto jau praėjusių metų pabaigoje. Šių metų pirmojo ketvirčio rezultatai – dar geresni“, – sakė P. Ugianskis.

Pasak P. Ugianskio, itin sparčiai auga „Vakoil“ verslo klientų skaičius – per pirmąjį šių metų ketvirtį su verslo įmonėmis bendrovė sudarė 58,3 proc. daugiau sutarčių, nei per tą patį laikotarpį praejusiais metais. „Vakoil“ direktorius pabrėžė, kad tokio verslo klientų augimo nebuvo per visą bendrovės istoriją.

„Lanksti kainų ir atsiskaitymų politika, pagal aukščiausius kokybės standartus sukurtos paslaugos bei produktai vis labiau didina mūsų verslo klientų skaičių. Gerus rezultatus padėjo pasiekti ir didėjantys „Vakoil“ klientų skaičiai iš užsienio – Vokietijos, Čekijos, Lenkijos, Rusijos bei Latvijos“, – teigė P. Ugianskis.

Dešimt metų lietuviškoje prekybos naftos produktais rinkoje dirbantį „Vakoil“ tinklą sudaro septynios degalinės, iš kurių keturios – Kauno mieste, o likusios trys – Marijampolėje, Prienų bei Kalvarijos rajonuose. Iš septynių „Vakoil“ degalinių dvi yra „Via Baltica“ kelyje – Kalvarijos degalinė yra 17 km nuo Kalvarijos sienos, o Armoniškių degalinė – 86 km nuo Kalvarijos sienos.

Lietuviško kapitalo degalinių tinklas „Vakoil“ Lietuvoje veiklą pradėjo 2001 m., kai buvo atidaryta pirmoji degalinė. Didėjančios prekybos apimtys ir augantis klientų skaičius paskatino įmonę plėstis tiek Kauno mieste, tiek ir už jo ribų.


Šiame straipsnyje: Vakoil

NAUJAUSI KOMENTARAI

a

a portretas
romanovo uzsakytas straipsnis, vakoil akcininkai visi is ukio banko o tas direktorius povilas tai romanovo klapciuko ugianskio sunus kuris visai neturi supratimo apie naftos versla visiskas pizonas

b

b portretas
pritariu komentatoriui "a"

Šudukas

Šudukas portretas
A+B=Š. Sveikinu verslininkus, vadovus ir darbuotojus!
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių