„Vakoil“ ir ateityje skelbs informaciją apie degalų kainas internete

Lietuviško kapitalo degalinių tinklo „Vakoil“ direktorius Povilas Ugianskis patikino, kad jo vadovaujama bendrovė išliks maksimaliai atvira, nepaisant kai kurių Lietuvos mažmeninės prekybos naftos produktais dalyvių sprendimo nebeskelbti savo parduodamo kuro kainų internete.

„Visuomet siekiame ir sieksime, kad mūsų klientai gautų visą įmanomą informaciją apie mūsų kainas visais įmanomais kanalais. Laikomės principinės pozicijos, kad kiekvienas degalinių tinklas turi būti sąžiningas su savo klientu ir neriboti jo informacijos gavimo kanalų. Todėl galimybė nebeskelbti degalų kainų „Vakoil“ interneto svetainėje net negali būti svarstoma“, – tvirtina P. Ugianskis.

Dešimt metų lietuviškoje prekybos naftos produktais rinkoje dirbantį „Vakoil“ tinklą sudaro septynios degalinės, iš kurių keturios – Kauno mieste, o likusios trys – Marijampolėje, Prienų rajone bei Kalvarijos savivaldybėje. Iš septynių „Vakoil“ degalinių dvi yra „Via Baltica“ kelyje – Kalvarijos degalinė yra 17 km nuo Kalvarijos sienos, o Armoniškių degalinė – 86 km nuo Kalvarijos sienos.

Lietuviško kapitalo degalinių tinklas „Vakoil“ Lietuvoje veiklą pradėjo 2001 m., kai buvo atidaryta pirmoji degalinė. Didėjančios prekybos apimtys ir augantis klientų skaičius paskatino įmonę plėstis tiek Kauno mieste, tiek ir už jo ribų.


Šiame straipsnyje: Vakoil

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių