„Vakoil“ investavo 100 tūkst. litų į informacines technologijas klientams

Lietuviško kapitalo degalinių ir automobilių plovyklų tinkle „Vakoil“ įdiegta moderni elektroninė degalinių kontrolės ir atsiskaitymo sistema, kuri dar labiau pagreitins klientų aptarnavimą.

„Augantys klientų srautai paskatino mūsų kompaniją investuoti į informacinių technologijų sprendimus, taupančius mūsų klientų laiką. Patyrę užsienio specialistai visose „Vakoil“ tinklo degalinėse įdiegė kompleksinę kompiuterinę sistemą, kuri automatizuos mūsų produktų pardavimo, kontrolės ir apskaitos procesus“, − sako „Vakoil“ direktorius Povilas Ugianskis.

Tarptautinės kompanijos sukurta degalinių verslo sistema leidžia centralizuotai valdyti iš visų degalinių atkeliaujančią informaciją apie pardavimus ir atsiskaitymus, palengvina prekių ir paslaugų apskaitos procesus. Pasak P. Ugianskio, tai leidžia iki minimumo sumažinti prekių trūkumų ir atsiskaitymų klaidų galimybę, rašoma pranešime.

„Investavimas į degalinių tinklo modernizavimą yra viena svarbiausių „Vakoil“ plėtros strategijos dalių. Todėl ateityje planuojame ir toliau investuoti į elektroninius, informacinių technologijų sprendimus. Esu įsitikinęs, kad tai ne tik taupys mūsų klientų laiką, bet ir sumažins tinklo degalinių eksploatacijos kaštus, kas ilgalaikėje perspektyvoje galėtų leisti mums sumažinti parduodamo kuro kainas“, − sako P. Ugianskis.

Atsiskaitymo sistemos diegimas yra vienas naujausių „Vakoil“ modernizavimo ir plėtros projektų. Per pastaruosius metus kompanija Marijampolėje atidarė naują degalinę, kelyje Via Baltica − atnaujintą krovininių automobilių stovėjimo aikštelę, o Kalvarijos rajone atnaujino krovininių automobilių plovyklą.

Šiandien „Vakoil“ tinklą sudaro septynios degalinės, iš kurių keturios – Kauno mieste, o likusios trys – Marijampolėje, Prienų bei Kalvarijos rajonuose. Iš septynių „Vakoil“ degalinių dvi yra „Via Baltica“ kelyje – Kalvarijos degalinė yra 17 km nuo Kalvarijos sienos, o Armoniškių degalinė – 86 km nuo Kalvarijos sienos.


Šiame straipsnyje: Vakoil

NAUJAUSI KOMENTARAI

Question

Question portretas
Kada į Vilnių įžengs tas Vakoil? aš daugiau laiko praleidžiu Vilniuje nei Kaune..
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių