V. Vasiliauskas: bankai turėtų peržiūrėti įkainius

Grįžti į straipsnį

juozas

juozas portretas
Turėtų peržiūrėti įkainius, bet ar peržiūrės. Bankai už ką nori už tą plėšia nors jiems ir nieko nereikia daryti ir neslepia, kad gauna didelius pelnus.

taigis

taigis  portretas
čia toks buvo tylus "pirst" fone pranešimo, kad svedliandiški bankai uždirbo rekordinius pelnus :)

ddr

ddr portretas
Na taip, ir tie bankai turetu tuos ikainius dar gerokai padidinti? ane?

dorate

dorate portretas
mokedavau e banke mokescius, lizinga... taciau kai padare 1,5 lt uz viena pervedima, man maximoj kainuoja 3 kartus pigiau todel grizau prie senu patikimu mokejimu paste, spaudos kioske nors ir prasciau bet pigiau.

jo jo

jo jo portretas
turetu jei noretu, bet tikriausiai negaletu... nes nenoretu...

O jei perki kazka

O jei perki kazka portretas
Reklama swedbankui pirkau is Vokietijos kameras e-vezimeliui iskarto mokejau eurais nes ju saskaitoj buvo, nurodziau kad jas atveztu i pazystamo namus irgi Vokietijoj, nebuvo skubus siuntimas. Nezinau uz ka ir kodel tiek dauug bet uz pinigu perlaida ateme 40 litu. Tai dariau pati elektroniniu budu atsiskaitymas vyko tarp ES saliu ir toks didelis mokestis ???? O stai man gali nemokamai persiust pinigu vadinas kitu saliu bankai Europs sajungoje nera tokie plesikai, tik stai Lietuvoj bankai ima tokius komisinius !!! Baisu!

Pavasaris

Pavasaris portretas
Keista kad nesake ,kad Lietuvoje maziausi makesciai ir nieko blogo,gal delto ir saltis nesitraukia

QrU

QrU portretas
o as noreciau,kad butu lietuvoj nors vienas valstybinis bankas.ar musu valstybei lengvu pinigu nereikia?

Pikta boba

Pikta boba portretas
Vasiliauskai paimk Audicką ir tegul atlieka Švedų bankų auditą, pasakyk Lawinui, NOrkui, kad sutvarkytų tuos jų bankus. Tada gal nereiks lementi tariamaja nuoska, kad turėtų peržiūrėti... Reiškia jie čia tik atlieka operacijas, o pelnas eina ten į Skandinaviją. O jūs jokios įtakos neturit. JUk tuo būdu Lietuva ir buvo įklampinta į didžiausią krizę, kai skandinavai gelbėdami savo bankus ten staiga išvedė milžiniškas grynų pinigų sumas. Ir jei tik panorės, vėl tą patį padarys, o mes turėsim graužti katę.

Galerijos

Daugiau straipsnių