Už žemę kompensuos šimtus kartų pigiau nei rinkos kaina

Grįžti į straipsnį

www

www portretas
Tai didžiulė pažanga lyginant su stalinine kompensacija.....tada duodavo 10 -metų sibiro už hektarą...

iq

iq portretas
jei as neturiu pinigu tai neperku mersedeso, o ziguli. ir neverciu mersedeso savininka parduoti savo auto 300 katu pigiau tik todel, kad as neturiu pinigu. taip ir vaslstybe - neturi pinigu - nepirk, o nuomokis ar kaip sutarsi su savininku. kiti keliai - tai BANDITU kelias.

jkl

jkl portretas
dar vienas įrodymas ,kad konservai yra komunistiniai vagys,tai pakartotina žemės nacionalizacija.Konservai derasi su lenkais dėl valdžios Vilniuje,dėl galimybės dar truputį pavadovauti ,jie pasiryžę Atiduoti Lietuvą eilinei polonizacijai,ateityje neatmestinas ir Vilniaus ir jo krašto perleidimas šlėktoms,jei tik gerai jiems sumokės.Tai baisiausia ,tautai priešiška partija,jos tikslas nuskuedinti ir išvaryti lietuvius iš Lietuvos.

Suprantama

Suprantama portretas
kaip pasakė vienas SSKP veikėjas "kad netaptų milijonieriais kam nepriklauso".....Taigi sovietinė valdžia ir dabartinė - tai ta pati mergelė tik kita suknelė...Baisiausias baubas, tai teisėti šeimininkai ir sąžiningi, o ne prisivogę milijonieriai..Man už žemę Vilniaus centre šalia Konarskio turgelio 30 arų valstybė sumokėjo 12 tūkst. litų akcijomis. O šiame plote net be jokių dokumentų savavališkai buvo pastatytas privatus "CENTRUM" viešbutis.priklausantis naftos magnatui (pavardės neminėsiu - artimas A.Brazausko bičiulis)..Tiesa tuo metu buvęs valdininkas Zelvaras žadėjo viešbutį nugriauti, bet savo pažadą "pamiršo"....O Lietuvos valdžia už juokingai mažą skolą už šildymą areštavo mano vienintelį butą..teko susiskolinti pinigų, kad neišmęstų į gatvę ir to pasekoje dėl skurdaus maisto mano žmona susirgo mažakraujyste o man prasidėjo problemos su širdimi...Ačiu A. Brazauskui ir tiatiai Lansbergiui.....TEGYVUOJA LAISVA LIETUVA....AMEN.

666

666 portretas
va dar kart irodoma kad valstybiniame sektoriuje dirba nusikalteliai kurie nenesa jokios asmenines atsakomybes ir kalta lieka lietuva , o tam tikros grupuotes sekmingai naudojasi teisine baze pries lietuva

simas

simas portretas
Valdžios Vagys išvogė žemę, o dabar nežino ką daryt, zonduoja padėtį... Nebijokit, ponai Valdžios Vagys, savivaliaukit ir vokit toliau, lietuviai kantrūs, streikų bei revoliucijų nebus. Stalino konstitucija irgi švietė, bet nešildė... Nusispjaut ant tos Konstitucijos, kur parašyta, kad reikia teisingai atlyginti, juk jau jūs atsilyginot sau su kaupu...

Galerijos

Daugiau straipsnių