Už naudojimąsi elektronine sąskaita – kompiuteris

Šią savaitę nešiojamuoju „Apple MacBook" kompiuteriu buvo apdovanota SEB banko ir „Omnitel" organizuoto žaidimo „Tvarkykite savo sąskaitas šiuolaikiškai!" nugalėtoja. Atsitiktinės atrankos būdu ja tapo jau apie 10 metų abiejų bendrovių kliente esanti Živilė Maknauskienė iš Vilniaus. Visą vasarą trukusiame žaidime dalyvavo beveik du tūkstančiai SEB banko ir „Omnitel" klientų.

Žaidime dalyvavo kiekvienas, šią vasarą pasirinkęs naują, ypač patogų būdą atsiskaityti už suteiktas paslaugas - e.sąskaitą. Užsisakius šį sąskaitos gavimo būdą sąskaita už telekomunikacijos paslaugas patenka tiesiai į SEB banko paslaugų internetu sistemą, kuria naudojasi banko klientas. Tai patogus ir saugus būdas gauti sąskaitą, o norint ją apmokėti tereikia spustelėti kompiuterio klavišą.

„E.sąskaitos negali pamatyti smalsūs kaimynai ar pašto dėžučių vagys, ji nepasimeta ir elektroninio pašto dėžutėje, o spausdinimui nesunaudojama popieriaus. Sąskaita ateina tiesiai ten, kur yra žmogaus pinigai", - e.sąskaitos privalumus vardija SEB banko Elektroninės bankininkystės departamento direktorius Paulius Kriščiūnas.

Patogu ir tai, kad klientai papildomai gali pasirinkti ir automatinio e.sąskaitos apmokėjimo būdą. Tada paslauga tampa labai panaši į visiems jau įprastą tiesioginio debeto paslaugą, tačiau patogesnė tuo, kad sąskaita apmokama ne iš karto, vos pasiekusi elektroninės bankininkystės sistemą, o kliento pasirinktą dieną. Taip jis turi galimybę peržiūrėti sąskaitą, o vėliau ji bus apmokama automatiškai.

SEB bankas planuoja plėsti įmonių sąrašą, už kurių paslaugas klientai galės gauti e.sąskaitas. Šiuo metu SEB banko klientai gali gauti „Omnitel", „Teo" ir „SEB lizingo" e.sąskaitas.


Šiame straipsnyje: bankassąskaitosapmokėjimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių