Ūkio ministerijos valdininkų priemokoms šiemet per tris mėnesius - 223 tūkst. litų

Ūkio ministerijos valdininkų priemokoms prie algų per pirmąjį šių metų ketvirtį skirta per 223 tūkst. litų. Iš jų jau išmokėta 170,2 tūkst. litų, rašo "Lietuvos rytas".

Ūkio ministerijos valdininkams priemokos prie algų buvo mokamos "už įprastinį darbo krūvį viršijančią veiklą", "papildomų, skubių, svarbių ir sudėtingų užduočių vykdymą".

Kaip ir kitų institucijų atstovai, ministerijos valdininkai prie savo algų gavo ir priedus už valstybės tarnybos stažą ir kvalifikacines klases. Už tai jiems jau išmokėta 212,5 tūkst. litų.

Kaip priedai ir priemokos kartu sudėjus priskaičiuota per pusę milijono litų - 503,7 tūkst., iš jų išmokėta 382,8 tūkstančio.

Tuo metu Aplinkos ministerija per pirmąjį šių metų ketvirtį kaip priemokas prie atlyginimų priskaičiavo kelis kartus mažiau nei Ūkio ministerija - 45,7 tūkst. litų, kurie atseikėti "už papildomų užduočių atlikimą, kai atliekamos pareigybės aprašyme nenumatytos funkcijos".

Tiesa, priedams už tarnybos stažą ir kvalifikaciją ši ministerija šiemet jau skyrė 364,9 tūkst. litų.
Ūkio ministerijoje dirba 228 žmonės, Aplinkos - 233.

Ūkio ministerijos kancleris Gediminas Miškinis, paklaustas, kodėl jo ministerijoje šiemet mokama tiek priemokų prie darbuotojų algų, teigė, jog ministerijoje dirba daug pakaitinių darbuotojų ir kad žmonės turi daug papildomos veiklos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Darbininkas

Darbininkas portretas
taip pat nusipelne savo gyvenimuir darbu papildomu ismoku!!! O kur jos???

vilniete

vilniete portretas
juokingi priedai-darbo kruvi virsijantys preidai-tai kiek turetu gauti uz minimuma dirbantys visa diena-be iseiginiu-tai jokio pabangyk priestarauti-atleis,,pagal straipsni,, o cia-padare darba-tai darbas kuri privalo atlikti-tai mokekime visiems uz papildomus darbus-pensininkams-priedus buto remontui ar buiciai pagerinti----

VA VA

VA VA portretas
AIŠKU DIDINTI IR DIDINTI , GYVENIMAS GI TAIP PAGERĖJO JIEMS VALDANT , LAISVAI GALI VAŽIUOT I UK ,IRELAND į TD Į TT PRAMOGAUT
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių