Ūkio bankui ekspertai skyrė du apdovanojimus

Vilniuje vykusioje kasmetinėje Baltijos šalių vertybinių popierių biržos apdovanojimų ceremonijoje Ūkio bankas buvo įvertintas dviejose nominacijose - už pažangą plėtojant ryšius su investuotojais ir geriausio maklerio nominacijoje.

Nominacijoje už geriausią praėjusių metų pažangą plėtojant ryšius su investuotojais Ūkio bankui skirta III-oji vieta.

„Esame vienintelė Lietuvos įmonė, šiemet įvertinta už pažangą plėtojant ryšius su investuotojais. Ūkio bankas deda daug pastangų, kad ši sritis būtų nuolat tobulinama bei plečiama. Šis įvertinimas taps dar viena rimta paskata dirbti ir tobulėti“, - sakė Ūkio banko administracijos vadovo pavaduotojas, Finansinių institucijų ir išteklių departamento direktorius Marius Arlauskas.

Geriausio maklerio nominacijoje II/III-ąją vietos apdovanojimo atsiimti buvo pakviesti šias vietas pasidalinę Ūkio banko Finansų maklerio departamento direktoriaus pavaduotojas Tomas Kipšas ir SEB banko atstovas.

Pasak apdovanojimą gavusio T. Kipišo, šis pelnytas įvertinimas yra svarbus pačio Ūkio banko ir visų darbuotojų profesionalumo pripažinimas.

„Pelnydamas ekspertų pripažinimą, Ūkio bankas įrodė, kad turi profesionalius darbuotojus, galinčius suteikti klientams aukščiausios kokybės paslaugas“, – teigia geriausio maklerio nominacijoje apdovanotas T. Kipišas.

Apdovanojimams nominuotos 25 Lietuvos, 12 Latvijos ir 14 Estijos bendrovių buvo vertinamos pagal daugiau nei 100 kriterijų, išanalizavus pretenduojančių įmonių metinę ir valdymo ataskaitas, periodines ataskaitas, pranešimus apie esminius įvykius, analitikų vertinimą ir pan.

Baltijos įmones atskirose nominacijose vertino tarptautinė ekspertų komanda, susidedanti iš bendrovių valdymo ir ryšių su investuotojais ekspertų, žiniasklaidos bei akademinės visuomenės atstovų, vertybinių popierių rinkos analitikų bei Baltijos šalių biržų vadovų.

NASDAQ OMX Baltijos šalių vertybinių popierių rinkos apdovanojimai rengiami nuo 2006 metų.

Ūkio bankas yra pirmasis komercinis bankas Lietuvoje, jau trečią dešimtmetį teikiantis patikimas paslaugas plačiame nuosavame klientų aptarnavimo tinkle, kurį sudaro daugia kaip 60 padalinių visoje šalyje. Ūkio bankas aktyviai bendradarbiauja su verslo įmonėmis, teikdamas joms aktualius finansinius sprendimus ir pasiūlymus. Bankas ypač daug dėmesio skiria smulkiajam ir vidutiniam verslui bei įmonėms, dirbančioms šalies regionuose.


Šiame straipsnyje: Ūkio bankasapdvanojimai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių