Ūkio banko lizingo finansuojama lizingo suma išaugo 30 proc.

Vartotojiško lizingo rinkoje lyderiaujanti UAB Ūkio banko lizingas per dešimt šių metų mėnesių naujų vartotojiško lizingo sutarčių prekėms ir paslaugoms finansuojama suma, palyginti su tuo pačiu laikotarpiu prieš metus, išaugo beveik 30 proc. ir viršijo 128 mln. litų. Ūkio banko lizingo paslaugomis jau pasinaudojo daugiau kaip 657 tūkst. klientų. Šių metų spalio 31 d. Ūkio banko lizingo portfelis sudarė 391,7 mln. litų.

„Veiklos rezultatus nuosekliai geriname nuolat stiprindami bendradarbiavimą su partneriais bei aktyviai dirbdami pardavimų skatinimo srityje. Patrauklios sąlygos ir aukšta paslaugų kokybė, drauge su žinomu prekiniu ženklu skatina klientus rinktis Ūkio banko lizingo paslaugas“, - sakė UAB Ūkio banko lizingo generalinis direktorius Mindaugas Valančius.

Vidutinė sutarties finansuojama suma per dešimt šių metų mėnesių, palyginti su tuo pačiu laikotarpiu prieš metus, nesikeitė ir buvo kiek didesnė nei 1300 Lt. Šiemet tradiciškai daugiausia išsimokėtinai perkama buitinės, kompiuterinės technikos, vaizdo ir garso aparatūros, baldų ir statybinių medžiagų. Ūkio banko lizingo paslaugomis galima pasinaudoti daugiau kaip 3000 verslo partnerių parduotuvių, kurių asortimentas apima ne tik pačias įvairiausias prekes, bet ir paslaugas: odontologo ir kitas medicinines paslaugas, mokymus, keliones, remonto paslaugas, SPA ir kt.

„Pastaruoju metu pastebime augantį klientų dėmesį elektroninėms parduotuvėms. Ši tendencija aktuali jau ne pirmus metus ir, esame tikri, kad ji tik stiprės. Todėl ir toliau plėsime savo klientams siūlomas galimybes įsigyti prekių išsimokėtinai neiškėlus kojos iš namų“, - sakė Ūkio banko lizingo generalinis direktorius.

Interneto parduotuvėse Ūkio banko lizingo klientų sudarytų sutarčių kiekis per 10 šių metų mėnesių, palyginti su pernai tuo pačiu laikotarpiu, išaugo daugiau kaip 4 kartus, o tokiu būdu finansuota suma padidėjo beveik 5 kartus. Šiuo metu Ūkio banko lizingo klientai pirkti išsimokėtinai gali 190-yje internetinių parduotuvių.

Lietuvos bankų asociacijos duomenimis, 2012 m. spalio 31 d. Ūkio banko lizingas užėmė 61,61 proc. vartotojiško lizingo rinkos. UAB Ūkio banko lizingas - dukterinė Ūkio banko įmonė, įsteigta 1997 m.


Šiame straipsnyje: Ūkio bankas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių