Ūkio banko lizingas pasirūpins ir Kalėdų stalo vaišėmis

UAB Ūkio banko lizingas nuo lapkričio 2 iki gruodžio 31 d. vykdo kalėdinę akciją „Kalėdų vaišėmis - pasirūpinta“, kurios metu klientai, pirkdami išsimokėtinai Ūkio banko lizingu, iš karto gauna iki 40 proc. nuolaidą „ARVI kalakutai“ produkcijai, o akcijos laikotarpiu pirkę ir užsiregistravę www.ubl.lt svetainėje, dalyvauja loterijoje, kurioje gali laimėti vieną iš 100 rūkytų kalakutų savo šventiniam stalui.

Be to, nuo š.m. lapkričio 2 iki 2012 m. sausio 2 d. daugiau kaip 700 verslo partnerių parduotuvėse Ūkio banko lizingo klientai galės įsigyti prekių išsimokėtinai su 0 proc. palūkanomis, sudarydami sutartį iki 12 mėn. laikotarpiui.

„Prieš Kalėdas suaktyvėja prekyba, žmonės įsigyja įvairių prekių savo buičiai pagerinti arba perka dovanų. Šiuo periodu Ūkio banko lizingas pasirūpins ne tik ypatingomis finansavimo sąlygomis, bet dar ir savo klientų vaišių stalu – dovanosime didelę nuolaidą „ARVI kalakutų“ produkcijai, o 100 laimingųjų ant savo Kalėdų stalo patieks puikų rūkytą kalakutą“, - sakė Ūkio banko lizingo generalinis direktorius Mindaugas Valančius.

Nuolaidų kuponas „ARVI kalakutų“ produkcijai klientams bus įteikiamas kartu su sutartimis ir juo bus galima pasinaudoti iki 2012 m. sausio 31 d. Pageidaujantys dalyvauti loterijoje laimėti vieną iš 100 kalakutų, iki gruodžio 19 d. turi užregistruoti naują sutartį interneto svetainėje www.ubl.lt, skiltyje „Mano sutartys“. Jau turintiems registraciją klientams, akcijos metu pirkusiems prekių išsimokėtinai, pakanka tik prisijungti svetainėje. Kalakutų laimėtojai bus išrinkti gruodžio 20 d. atsitiktinės atrankos būdu ir informuojami el. paštu.

Ūkio banko lizingo paslaugomis galima pasinaudoti daugiau nei 3000 verslo partnerių parduotuvių, kurių asortimentas apima ne tik pačias įvairiausias prekes, bet ir paslaugas: medicinines, odontologo mokymų, kelionių, remonto paslaugas, SPA ir kt. 
Lietuvos bankų asociacijos duomenimis, 2011 m. rugpjūčio 31 d. Ūkio banko lizingas užėmė 47 proc. vartotojiško lizingo rinkos. UAB Ūkio banko lizingas - dukterinė Ūkio banko įmonė, įsteigta 1997 m.


Šiame straipsnyje: Ūkio bankas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių