Ūkio banko klientų aptarnavimo skyrius – naujose patalpose

Ūkio banko Kalniečių klientų aptarnavimo skyrius šiandien pradėjo darbą naujose patogiose patalpose atnaujinamame prekybos centre „Kalniečiai“, Savanorių pr. 375, Kaune. Į naujas patalpas persikėlęs skyrius įrengtas pagal modernią Ūkio banko klientų aptarnavimo koncepciją. Skyrius orientuotas tiek į privačių,  tiek į verslo klientų poreikius ir siūlys visas jiems aktualias banko paslaugas.

„Kalniečių klientų aptarnavimo skyrių nusprendėme perkelti į PC „Kalniečiai“, kuris klientams yra labai patogioje vietoje. Šis prekybos yra savotiškas mikrorajono traukos centras: šalia įsikūręs ūkininkų turgelis, daugybė įvairių parduotuvių ir paslaugas teikiančių įmonių, todėl mūsų paslaugomis čia patogiai galės naudotis tiek privatūs, tiek ir verslo klientai“, – sakė Ūkio banko Kauno filialo valdytojo pavaduotoja klientų aptarnavimui Dalia Arlauskienė.

Kalniečių klientų aptarnavimo skyrius įrengtas pagal modernią klientų aptarnavimo koncepciją. Klientams paruoštos patogios sėdimos vietos prie aptarnavimo stalų bei minkštasuoliai, ant kurių galima prisėsti laukiant savo eilės. Kaip ir kituose skyriuose, įrengtas terminalas, kuriame galima naudotis Ūkio banko elektronine bankininkyste Eta banku. Įvairūs skyriaus interjero elementai – kilimai, šviestuvai, baldai ir kiti – pagaminti specialiai Ūkio bankui, pagal vieningą projektą. Interjere vyrauja lietuviškos gamtos koloritas – įvairūs medžio, lino, gintaro atspalviai, sukuriantys jaukią aplinką. Kalniečių klientų aptarnavimo skyrius klientus aptarnaus pirmadieniais-penktadieniais nuo 8 iki 17 val.

Kalniečiai yra vienas iš didžiausių Kauno “miegamųjų” mikrorajonų. Vienoje judriausių Kauno miesto transporto arterijų, Savanorių prospekte, įsikūręs PC “Kalniečiai”, yra itin patogiai pasiekiamas tiek atvykstantiems nuosavu automobiliu, tiek ir viešuoju transportu.

Ūkio bankas yra pirmasis komercinis bankas Lietuvoje, jau 22-uosius metus teikiantis patikimas paslaugas 60 klientų aptarnavimo padalinių visoje šalyje.


Šiame straipsnyje: Ūkio bankas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Vardas

Vardas portretas
PC „Kalniečiai“ yra mikrorajono traukos centras? Gal užteks kliedėti? :DDD "Savas", buvęs "Vitebskas" gal ir centrai, bet "Kalniečių" ateitis - kaip ir "Merkurijaus". Taip sakant pinigai į orą.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių