Ūkio banko klientai savo kredito istoriją galės stebėti patogiau

Ūkio banko klientai galės patogiau stebėti savo kredito istoriją realiuoju laiku. Ši galimybė įgyvendinta Ūkio bankui pasirašius bendradarbiavimo sutartį su UAB „Creditinfo Lietuva“, administruojančia kreditų biurą.

Ūkio banko Elektroninės bankininkystės departamento direktorės Jolitos Kiaušienės teigimu, nuo šios savaitės visiems banko elektroninės bankininkystės klientams prieinama paslauga atliks ne tik informacinę funkciją, bet ir prisidės prie atsakingo skolinimosi skatinimo. „Šis sprendimas padės klientams visuomet objektyviai įvertinti savo kredito reitingą bei operatyviai reaguoti į jo pokyčius. Tai padės ne tik didinti vartotojų atsakomybę, bet svarbiausia – sudarys visas sąlygas jiems tinkamu laiku priimti tinkamus sprendimus, susijusius su jų kredito istorija bei jos kontrole“, - sako Ūkio banko elektroninės bankininkystės departamento direktorė Jolita Kiaušienė.

Paslauga pradedama teikti, asmeninės kredito istorijos „Manocreditinfo.lt“ sistemą apjungus su Ūkio banko elektroninės bankininkystės sistema Eta bankas, kurios vartotojams buvo sukurta speciali skiltis „Mano kredito istorija“. Jos naudotojai gali ne tik domėtis savo finansiniu patikimumu, bet ir stebėti jo pokyčius, gauti visą informaciją realiuoju laiku elektroniniu paštu, kartą per metus gauti nemokamą ataskaitą bei matyti, kurios įmonės, domėjosi jų kredito istorija, esančia kreditų biure.

Asmeninės kredito istorijos sistema „Manocreditinfo.lt“ suteikia galimybę gyventojams sužinoti jų padengtus ir nepadengtus pradelstus įsiskolinimus, kurie kaupiami ir saugomi kreditų biure „Creditinfo“. Į kreditų biurą duomenis teikia finansų, telekomunikacijų, komunalinių paslaugų ir kitų sektorių įmonės.

Ūkio bankas yra pirmasis ir ilgiausiai dirbantis komercinis bankas Lietuvoje, veikiantis jau 22-uosius metus ir turintis 60 klientų aptarnavimo padalinių visoje Lietuvoje.


Šiame straipsnyje: Ūkio bankas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Ukio bankas

Ukio bankas portretas
tik dabar tokia paslauga pasiule? As jau seniausiai per Danskebanka savo kredito istorija pasitikrinau.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių