Ūkio banke taupantiems klientams – dar lankstesnės indėlių sąlygos

Ūkio bankas nuo šiol ne tik verslo, bet ir privatiems klientams siūlo taupyti dar lanksčiau: dabar galima rinktis terminuotojo indėlio trukmę nuo 2 iki 29 dienų.

„Ūkio bankas savo klientams siekia sudaryti kuo lankstesnes ir patogesnes taupymo sąlygas. Nusprendėme pasiūlyti galimybę uždirbti palūkanų padėjus terminuotąjį indėlį net ir labai trumpam terminui. Ši naujovė aktuali daugeliui klientų, kurie žino, jog lėšų greitai prireiks, tačiau nori išnaudoti net ir trumpą terminą tam, kad pinigai „dirbtų“, o ne tiesiog būtų laikomi sąskaitoje ar namuose“, - sakė Ūkio banko produktų plėtros departamento direktorė Balanda Bradulskienė.

Ūkio banke indėlį nusprendusiems padėti klientams pakanka vos 200 Lt arba 150 EUR/USD/GBP minimalios sumos. Na, o pasirinkusieji kaupiamąjį arba universalųjį indėlį, gali papildyti jį bet kokio dydžio įnašu – minimali papildymo suma netaikoma. Padėti indėlį Ūkio banke galima atvykus į klientų aptarnavimo skyrių arba pasinaudojus elektroninės bankininkystės sistema Eta banku.

Nuo gruodžio 5 d. Ūkio banke keičiasi indėlių palūkanos. Padėjus terminuotąjį indėlį vienerių metų terminui, metinės palūkanos litais ir eurais siekia 2,6 proc., JAV doleriais ir Didžiosios Britanijos svarais sterlingų – 1,9 proc.

Klientams, kurie indėlius deda per Eta banką 6 mėn. ir ilgesniam terminui, o taip pat indėliams, kurie dedami ilgesniam nei 6 mėn. terminui su automatiniu pratęsimu (sandorio pratęsimo metu), taikomos 0,1 proc. didesnės palūkanos. 0,1 proc. didesnės palūkanos galioja ir senjorų programos „Amžiaus privalumai“ dalyviams.

Jau trečią dešimtmetį finansines paslaugas teikiančio Ūkio banko nuosavą klientų aptarnavimo tinklą sudaro daugiau kaip 60 padalinių visoje šalyje. Ūkio banko mokėjimo kortelės aptarnaujamos 260 bendrojo tinklo bankomatų (jungiančio Ūkio banko, Danske, „Citadelė“, „Nordea“ ir Šiaulių banko bankomatus), 36 Lietuvos pašto skyriuose bei 1400 „Perlo“ terminalų (artimiausiu metu paslauga bus išplėsta visame „Perlo“ tinkle, kurį sudaro 1800 terminalų).


Šiame straipsnyje: Ūkio bankas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Teisingai

Teisingai portretas
neškit pinigus į Ūkio banką, prieš jam užsilenkiant. Taigi jo laukia Snoro likimas. Kadangi laikraštis priklauso Buratinui, abejoju, ar mano komentaras nebus ištrintas.

pirmam

pirmam portretas
aš tokios pat nuomonės.Snore taip at buvo "pačios palankiausios ,lanksčiausios ir visokios geriausios sąlygos" .Ir pyš............net su žmonėmis neatsiskaitė.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių