Ūkio banke kasdienės paslaugos bus teikiamos nemokamai

Ūkio bankas nuo gruodžio 12 d. taikys ypatingus tarifus visiems naujiems privatiems klientams. Banko padaliniuose sumokėti už komunalines paslaugas (dujas, vandenį, elektrą ar šildymą) klientams nieko nekainuos, atsiskaitant iš banko arba mokėjimo kortelės sąskaitos bei mokant grynaisiais banko kasose.

Ūkio bankas šiems klientams taip pat nemokamai vykdys vietinius pavedimus litais naudojantis internetinės bankininkystės sistema Eta banku bei netaikys administravimo mokesčio už pervedimus į sąskaitą, gautus iš kitame LR registruotame banke esančių sąskaitų.

Be to, nuo gruodžio 12 d. Ūkio bankas naujiems klientams nemokamai išduos pagrindines Maestro/ Visa Electron mokėjimo korteles. Paslaugų įkainiai už grynųjų pinigų išmokėjimą iš banko sąskaitos visomis valiutomis sumažėja perpus, t.y. iki 0,3 proc., netaikoma minimali šio mokesčio suma.

Ūkio banko Komercijos tarnybos vadovo Justo Babarsko teigimu, tokie sprendimai klientams leis daug patogiau ir efektyviau tvarkyti savo finansus, o bankines paslaugas padarys dar patrauklesnes.

„Ūkio banko įkainiai yra vieni iš geriausių rinkoje. Be to, visada atsižvelgiame į atskirų socialinių grupių poreikius ir situaciją. Pavyzdžiui, Ūkio banke netaikomas grynųjų pinigų išėmimo mokestis pensijoms, pašalpoms, kitoms socialinėms išmokoms, taip pat – pasibaigusiems terminuotiesiems indėliams ir jų palūkanoms (iki 30 dienų nuo indėlio termino pabaigos, siūlome daug kitų privalumų. Dabar žengiame dar vieną svarbų žingsnį gerinant klientų aptarnavimą, teikiant jiems pridėtinę vertę nešančias paslaugas“, - sako J.Babarskas.

Specialūs įkainiai naujiems privatiems klientams galios iki kitų metų vasario 28 d. Ūkio banke tiek esamiems, tiek naujiems klientams visą laiką galioja nulinis įkainis komunalinių paslaugų mokėjimams, atliekamiems naudojantis internetinės bankininkystės sistema Eta banku.

Ūkio bankas yra pirmasis ir ilgiausiai dirbantis komercinis bankas Lietuvoje, veikiantis jau 22-uosius metus ir turintis 60 klientų aptarnavimo padalinių visoje Lietuvoje.


Šiame straipsnyje: Ūkio bankas

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUNERIMĘS

SUNERIMĘS  portretas
Kažkoks įtartinas Ūkio banko "gerumas" naujiems klijentams - noras prisivilioti naivuolių.SNORAS irgi siūlė daug....

karuzo

karuzo portretas
as moku mokescius banke. paste ir ukio banke pigiausiai sumoki uz paslaugas.nebandziau norfoj ,ten sako dar pigiau.

teisybė

teisybė portretas
mokėti kom. mokesčius per internet. bankininkystę ŪB tikrai nieko nekainuoja,kai,pvz., kituose 0,8 lito ir daugiau už vieną sąskaitą
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių