Ūkio bankas Vilkaviškyje atidaro naują klientų aptarnavimo skyrių

Ūkio bankas šiandien Vilkaviškyje, Kęstučio g. 2a, atidarė naują klientų aptarnavimo skyrių. Skyrius orientuotas tiek į privačių, tiek į verslo klientų poreikius ir siūlys visas jiems aktualias banko paslaugas.

„Nuo šiol savo paslaugas pradėsime teikti ir Vilkaviškio bei jo rajono gyventojams ir įmonėms. Šiame rajone veikia daug smulkių ir vidutinių įmonių, su kuriomis turime daug darbo patirties, todėl galime joms pateikti aktualių pasiūlymų. Gyventojai taip pat turės galimybę naudotis jiems aktualiomis ir naudingomis paslaugomis. Naujasis Ūkio banko skyrius įsikūrė centrinėje miesto dalyje, todėl čia bus patogu lankytis visiems mūsų klientams“, – sakė Ūkio banko Marijampolės filialo valdytojas Dainius Čeplikas.

Pasak jo, naujojo skyriaus atidarymo proga klientams bus taikomi specialūs pasiūlymai: nemokamai išduodama pagrindinė arba papildoma (susieta su ta pačia sąskaita) Maestro/Visa Electron mokėjimo kortelė, kuriai pirmaisiais metais nebus taikomas aptarnavimo mokestis. Verslo klientams, atsidarantiems naujas banko sąskaitas, visus metus galios specialūs įkainiai: 6 mėn. nemokamas grynųjų pinigų išmokėjimas iš sąskaitos ir vietinių bei tarptautinių pinigų pervedimai per internetinės bankininkystės sistemą Eta banką, o dar 6 mėn. - su 50 proc. nuolaida. Šie pasiūlymai galioja iki gruodžio 15 d. Vilkaviškio klientų aptarnavimo skyriaus klientams.

Vilkaviškio klientų aptarnavimo skyriuje, kaip ir kituose, įrengtas terminalas, kuriame galima naudotis Ūkio banko elektronine bankininkyste Eta banku. Skyrius klientus aptarnaus pirmadieniais-ketvirtadieniais nuo 8 iki 17 val., penktadieniais – nuo 8 iki 16 val.

Šiuo metu Ūkio banko klientų aptarnavimo tinklą sudaro 12 filialų ir 48 klientų aptarnavimo skyriai, įsikūrę 30-yje šalies miestų.


Šiame straipsnyje: Ūkio bankas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių