Ūkio bankas „Snoro“ klientams užtikrins patikimas paslaugas

Ūkio bankas kviečia buvusius „Snoro“klientus, kurie susidūrė su problemomis dėl banko likvidavimo, kreiptis į Ūkio banką padėsiantį išspręsti kilusius sunkumus ir operatyviai suteiksiantį visas reikiamas bankines paslaugas.

„Po Lietuvos banko valdybos sprendimo dėl AB banko SNORAS bankroto, padėtis šalies bankinėje sistemoje tapo aiški ir į šią rinką grįžta stabilumas bei užtikrintumas. Nebelieka nereikalingų ar nepagrįstų spėlionių ar spekuliacijų, todėl tęsiame savo veiklą patikimai ir stabiliai. Kviečiame buvusius AB banko SNORAS klientus kreiptis į Ūkio banką – suteiksime visas reikalingas bankines paslaugas ir patarsime kilus klausimų ar neaiškumų“, - pabrėžia Ūkio banko Valdybos pirmininkas Gintaras Ugianskis.

Pasak G.Ugianskio, Ūkio bankas jau aktyviai prisideda tiek prie gyventojų, tiek prie verslo įmonių finansinių problemų sprendimo, su kuriomis jie susidūrė po įvykių banke SNORAS: ne tik teikiamos kasdienės paslaugos, be ir išduodami įvairaus dydžio kreditai, įmonėms užtikrinamas finansavimas veiklai stabilizuoti.

„Sulaukiame daug naujų klientų, paslaugas jiems teikiame operatyviai ir, reaguodami į situaciją, imamės reikiamų veiksmų, kad banko paslaugos taptų dar prieinamesnės ir patogesnės visiems Lietuvos žmonėms bei verslo įmonėms“, - sakė Ūkio banko vadovas.

Ūkio bankas, siekdamas užtikrinti operatyvias paslaugas gyventojams, nuo lapkričio 19 d. teikia konsultacijas telefonu ir šeštadieniais, nuo 9 iki 13 val.

Nemokama Ūkio banko linija 8 800 10 007 paskambinę gyventojai gali pasitarti dėl banko paslaugų, jiems suteikiama operatyvi pagalba atidarant sąskaitas, užsisakant mokėjimo korteles, konsultuojama lėšų pervedimo, kreditų ir kitais aktualiais klausimais.

Be to, atsižvelgdamas į gyventojų poreikius, Ūkio bankas jau supaprastino ir vartojimo kreditų išdavimo sąlygas. Dabar vartojimo kredito minimali suma sumažinta iki 500 Lt (buvo 1000 Lt). Be to, panaikintas šiems kreditams taikomas komisinio mokesčio minimumas ir dabar nedideliems kreditams, siekiantiems nuo 500 iki 999 Lt, taikomas tik 1 proc. komisinis mokestis, t.y. nuo 5 iki 10 litų.

Verslo įmonės, kurioms šiuo metu labai svarbu gauti lėšų savo veiklos stabilumo palaikymui, taip pat yra laukiamos Ūkio banke. Joms teikiamos tokios aktualios paslaugos kaip valstybės remiami kreditai, overdraftas, faktoringas, kredito linija ir kitos.

Ūkio banko veikla yra nuolat tikrinama, prižiūrima bei  audituojama. Ūkio bankas vykdo visus Lietuvos banko nustatytus reikalavimus ir normatyvus. Kapitalo pakankamumo ir likvidumo rodikliai yra vykdomi ir viršijami su didele atsarga.

2011 m. lapkričio 1d. AB Ūkio banko kapitalo pakankamumas buvo 12,2 proc. (reikalaujamas dydis – 10 proc.). Likvidumas siekė 47 proc., kai reikalaujamas rodiklio dydis yra 30 proc., t.y. reikalaujamas dydis viršijamas daugiau nei 1,5 karto.

Banko turimi įsipareigojimai yra garantuoti kokybišku banko turtu. Banko turtą sudaro grynieji pinigai ir lėšos centriniame banke, lėšos bankuose, vertybiniai popieriai, paskolos ir išperkamosios nuomos gautinos sumos, ilgalaikis materialus turtas ir kt. 2011 m. rugsėjo 30 d. Ūkio banko turtas siekė 4,6 mlrd. litų. Ūkio bankas disponuoja 1,5 mlrd. Lt likvidžiais aktyvais.


Šiame straipsnyje: Ūkio bankas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Klausimelis

Klausimelis portretas
Ar su juo nieko nenutiks ?

as

as portretas
o jus tikras kad rytoi mes visi busim sveiki?nutiks nenutiks pinigus reikia kazkur mokiet

prasidejo

prasidejo portretas
prasidejo!dabar likusieji bankai bus patys geriausi is geriausiu,nepamirkit kad tai tik Lietuvos resp krahas
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių