Ūkio bankas skatina klientus mokėti kortele

Ūkio bankas kalėdinės prekybos laikotarpiu už pirkinius kviečia atsiskaityti banko mokėjimo kortelėmis. 

Privatūs Ūkio banko klientai, turintys MasterCard ir Maestro korteles ir iki sausio 30-osios už prekes ar paslaugas atsiskaitę už 1000 litų ar didesnę sumą, dalyvauja kalėdinėje loterijoje ir gali laimėti savaitgalio kelionę dviem į Ledo viešbutį Švedijoje.


„Kviečiame klientus dažniau mokėti kortele, o ne rinktis atsiskaitymus grynaisiais pinigais, dėl kelių svarbių priežasčių. Kalėdų laikotarpiu perkame dažniau ir daugiau, todėl mokėti kortele yra saugiau nei nešiotis su savimi didesnes grynųjų pinigų sumas. Be to, mokantiems Ūkio banko kortelėmis, turinčiomis ir nuolaidų programas, galima nemažai sutaupyti. Turintieji kredito korteles gali palankiomis sąlygomis pasinaudoti teikiamu kortelės kreditu, tai ypač aktualu prieš Kalėdų šventes, kuomet išlaidos padidėja“, - sako Ūkio banko mokėjimo kortelių departamento direktorė Jūratė Kajackienė.

Ūkio banko Maestro Olialia kortelių turėtojai gauna nuolaidas daugiau nei 450 prekybos ir paslaugų vietų. Mokantieji Maestro Žalgiris kortele gali pasinaudoti specialiomis nuolaidomis krepšinio gerbėjams.


Šiame straipsnyje: Ūkio bankas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių