Ūkio bankas pristato su šeimos sąskaita susietas mokėjimo korteles

Ūkio bankas lapkričio 30 d. pradeda teikti į visos šeimos poreikius orientuotus produktus ir sprendimus, padėsiančius planuoti bei kontroliuoti šeimos finansus bei užtikrinti saugumą. Nuo šiol banko klientai turės galimybę su viena šeimos sąskaita susieti papildomas mokėjimo korteles su reguliuojamais išlaidų limitais. Anot banko atstovų, šis sprendimas bus itin populiarus tarp šeimų, auginančių į mokyklas einančius ir jau vyresnius vaikus.

„Šeimos sąskaitos paslauga itin naudinga siekiantiems planuoti visos šeimos finansus. Efektyvią išlaidų kontrolę užtikrinančios paslaugos pritaikymo galimybės labai plačios: tai ir puikus būdas saugiai skirti kišenpinigių savo vaikams bei kontroliuoti jų išlaidas, taip pat atskirą kortelę galima išduoti buitinėms reikmėms namų ūkiu besirūpinančiam žmogui ar kitiems asmenims“, - teigia Ūkio banko Komercijos tarnybos vadovas Justas Babarskas.

Šeimos sąskaitos valdytojai galės nustatyti ir keisti išlaidų limitus kiekvienai mokėjimo kortelei, tiek naudojantis elektroninės bankininkystės sistema Eta banku, tiek atvykus į Ūkio banko skyrių. Tuo tarpu stebėti ir kontroliuoti išlaidas padės mėnesio sąskaitos ataskaitos: pagrindinės kortelės turėtojui bus pateikiama išklotinė, kurioje bus atskirai sugrupuotos kiekvienos kortelės turėtojo išlaidos, o kiekvienas papildomos kortelės turėtojas galės matyti tikslų savo atliktų operacijų sąrašą Eta banke.

Pasak J. Babarsko, su šeimos sąskaita susietos mokėjimo kortelės leis ne tik patogiai valdyti šeimos išlaidas, bet ir prisidės prie vaikų finansinių įgūdžių lavinimo. „Tokia kortelė skatins vaikus rūpestingai elgtis su pinigais – turėdamas nustatytą išlaidų limitą mėnesiui, vaikas mokysis juos atsakingai panaudoti, o tėvai galės padėti jam tai daryti, gaudami mokėjimo kortelės ataskaitas“, - sakė jis.

Papildomą kortelę savo vaikui gali skirti ne tik tėvai, bet ir, pavyzdžiui, seneliai savo anūkui ir pan. Papildoma mokėjimo kortelė Ūkio banke gali būti išduota vaikams nuo 7 metų amžiaus.

Naujoji paslauga ne tik patogi naudoti, bet ir leidžia šeimos nariams jaustis saugesniems, atsitikus nenumatytai situacijai ar staiga prireikus pinigų. Mokėjimo kortelių išlaidų limitus galima bet kada pakeisti ar atnaujinti. Be to, galimybė skirti vaikams kišenpinigių mokėjimo kortelėje leidžia išvengti su grynųjų pinigų nešiojimusi susijusios rizikos. Praradus ir blokavus vieną iš papildomų mokėjimo kortelių, visos kitos kortelės toliau veiks be trikdžių.

Atsidaryti bendrą šeimos sąskaitą ir įsigyti su ja susietas papildomas mokėjimo korteles Ūkio banke dabar itin naudinga. Nuo lapkričio 30 iki 2012 m. sausio 15 d. Ūkio bankas vykdo kalėdinę akciją, kurios metu visos šeimos, per akcijos laikotarpį su papildomomis kortelėmis bendrai išleidusios 1000 Lt ar daugiau (kiekvienas atskirai turi išleisti virš 100 Lt),  gali pasirinkti vieną iš penkių vertingų prizų: Wii konsolę, kavos aparatą, fotoaparatą, GPS navigacijos prietaisą arba namų kiną.


Šiame straipsnyje: Ūkio bankas

NAUJAUSI KOMENTARAI

c

c portretas
Dabar ką tik perskaitau apie bankų pasiūlymus,visur man atrodo-vėl kažkokia apgavystė bus.Bankai juk saves niekad nenuskriaus
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių