Ūkio bankas prisideda prie gyventojų mokymų naudotis internetu

Ūkio bankas ir Kauno apskrities viešoji biblioteka spalio-lapkričio mėnesiais organizuos gyventojams skirtus mokymus „Darbas kompiuteriu ir internetu: pradžiamokslis“. Jų metu bus mokoma naudotis kompiuteriu, dirbti su dokumentais, atlikti paiešką internete, taip pat praktiškai išbandyti elektroninės bankininkystės sistemos Eta banko galimybes. Išklausę mokymus gyventojai gaus pažymėjimus.

Mokymai „Darbas kompiuteriu ir internetu: pradžiamokslis“ vyks spalio 17–20 d. ir 24–27 d. Kauno apskrities viešojoje bibliotekoje (Radastų g. 2). Bibliotekos specialistai supažindins su darbo kompiuteriu pagrindais, naršymo internete specifika bei asmeninės informacijos saugumo reikalavimais, mokys ieškoti kultūros, laisvalaikio, sveikatos ir kitos naudingos informacijos internete.

Grupės mokymams sudarytos.
Mokantys naudotis kompiuteriu ir internetu, tačiau norintys susipažinti su el. bankininkystės aplinka, kviečiami dalyvauti atskiruose 2 val. trukmės mokymuose „Ūkio banko el. bankininkystės paslaugos: asmeninės informacijos saugumas“, kurie vyks spalio 18, 20, 25 ir 27 d. Kauno apskrities viešojoje bibliotekoje (Radastų g. 2). Išankstinė registracija į mokymus vyksta tel. (8 37) 32 42 54 (bibliotekoje) arba nemokama linija 8 800 10 007 (Ūkio banke).

„Džiaugiamės galėdami prisidėti prie gyventojų kompiuterinio raštingumo didinimo šalyje. Kompiuteris, internetas, elektroninės bankininkystės paslaugos atveria dideles galimybes, todėl norime, kad kuo daugiau žmonių apie jas sužinotų ir galėtų pasinaudoti. Tikimės, kad šie mokymai padrąsins ir paskatins jų dalyvius išnaudoti technologijų teikiamus privalumus“, - sakė Ūkio banko Rinkodaros departamento direktorė Vitalija Cariova.

„Susidomėjimas šiais mokymais yra didelis – nemažai žmonių nori išmokti naudotis kompiuteriu ir susipažinti su internetu, sugebėti jame efektyviai naršyti bei naudotis elektroninėmis paslaugomis. Tikimės, kad šie mokymai jiems bus naudingi. Jeigu sulauksime pageidavimų, planuojame organizuoti papildomus mokymus“, - sakė Daiva Kibildienė, Kauno apskrities viešosios bibliotekos El. informacijos ir mokymo centro vyriausioji metodininkė.

Lapkričio mėnesio mokymų datos bus skelbiamos internetinėje svetainėje www.kvb.lt. Planuojama, kad spalio mėnesį vyksiančių mokymų metu bus apmokyta 60 gyventojų.


Šiame straipsnyje: Ūkio bankas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių